23948sdkhjf

Uafhængig autogrossist lukker

Henning Jensen siger stop efter 36 år. Roskilde Reservedelslager bliver en del af Havdrup Autodele ApS.

AUTOGROSSIST Efter 36 år med Roskilde Reservedelslager har 67-årige Henning Jensen valgt at lukke sin uafhængige autogrossist og har solgt aktiviteterne til Havdrup Autodele.

- I 1983 åbnede jeg dørene til Roskilde Reservedelslager for første gang, og det har været 36 år, som jeg ikke vil have været foruden. Jeg har nu imidlertid kigget dybt i krystalkuglen og set, at det er nu, jeg skal afhænde forretningen. På et tidspunkt skal der slås en streg i sandet. Selv om det er svært, så skal man jo stoppe på et tidspunkt, siger Henning Jensen.

- Jeg har dog altid glædet mig til at tage på jobbet, og føler mig bestemt heller ikke udbrændt. Jeg vil derfor stadig være at finde, når det brænder på hos Havdrup Autodele i Havdrup. Jeg har valgt at stoppe den 1. juli 2019 - den selv samme dato, 1. juli 1969, hvor jeg for 50 år siden kom i lære hos Beck Autodele i Slagelse. Det har været 50 spændende år i reservedelsbranchen, hvor meget er sket og forandret, udtaler Henning Jensen.

- Tusind tak til alle mine kunder, som jeg håber at gense hos Havdrup Autodele, hvoraf en del har været kunder lige fra starten, og hvor næste generation også er at finde i kundekredsen, siger Henning Jensen, som selv vil kunne levere varer indtil ultimo juni.

Der vil være ophørsudsalg indtil da, også på inventar. Sidste åbningsdag er lørdag den 22. juni.

Tre medarbejdere

- Havdrup Autodele ApS har den samme personlige betjening, som altid har været en del af Roskilde Reservedelslager, og da Havdrup Autodele også råder over et stort lager i reservedele og har flere vareture om dagen, er jeg ikke i tvivl om, at de vil være kompetente til at servicere alle mine gode kunder, siger Henning Jensen.

Havdrup Autodele ApS startede den 15. september 2000 og råder i dag over 700 kvadratmeter lager og butik.

Personalet består af Poul Erik Hansen, der har været ekspedient i ti år hos Havdrup Autodele og samlet har over 30 års erfaring med reservedele, heraf de fire år hos Roskilde Reservedelslager, Thomas Lohse, der er ekspedient/indehaver, og Helle Nielsen, der er ekspedient, lagermedarbejder og chauffør.

Havdrup Autodele holder til på Salbjergvej 15 i Havdrup.

Kun en håndfuld tilbage

- Med Roskilde Reservedelslagers lukning er der endnu en af de frie grossister, der ophører. Vi er vel efterhånden kun en håndfuld tilbage, siger Thomas Lohse til Motor-magasinet.

Han overtager lidt af lageret fra Roskilde Reservedelslager samt kundekartoteket.

Fremover bliver Henning Jensen ferieafløser hos Havdrup Autodele, hvor han også får nogle reoler til sine gamle dele.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187