23948sdkhjf

BMW og Jaguar i samarbejde om elbiler

Englands Jaguar Land Rover og Tysklands BMW har netop annonceret, at de to indgår samarbejde om udvikling af nye elektriske drivlinjer. Kan ligge i bl.a. kommende BMW i4.

KONSOLIDERING Det strategiske samarbejde mellem Jaguar Land Rover og BMW bygger på en omfattende viden og ekspertise indenfor elektrificering hos begge selskaber, som de to formulerer det. Hos Jaguar Land Rover er SUV’en Jaguar I-Pace det bedste eksempel og hos tyskerne er det BMW i3 i 2013.

- Overgangen til elbiler, forbundne biler og delebiler er det største teknologiske skift i bilindustrien i mange år. Hastigheden hvormed ændringerne sker og forbrugernes interesse i elektriske biler er stigende, og det er vigtigt med samarbejde for at fremme de teknologier, der kræves for at være konkurrencedygtig i den spændende fremtid vi går i møde, siger Nick Rogers fra Jaguar Land Rover

Aftalen mellem Jaguar Land Rover og BMW gør det muligt for begge virksomheder at udnytte den synergi, der skabes gennem fælles research, udvikling og produktplanlægning.

Nyt samarbejde – begrundelse, perspektivet

 I Motor-magasinet på fredag kan du læse hele historien om samarbejdet mellem BMW og Jaguar Land Rover – inkl. begrundelse både fra engelsk og tysk side. ”Det gør os hurtigere,” ”det er nødvendigt,” hører vi to direktører sige.

De elektriske drivlinjer vil blive produceret hos både Jaguar Land Rover i England og hos BMW i Tyskland.  

Hverken BMW- eller Jaguar-Danmark har danske tilføjelser til det kommende samarbejde, oplyse de to mærkers respektive presseansvarlige, Mette Lolholm, BMW Danmark og Søren Hyltoft, Jaguar Land Rover Scandinavia.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127