23948sdkhjf

Ny leasing-direktør

Nellemann gruppen har ansat Per Skov som ny adm. direktør for Nellemann Leasing AS.

LEASING Fra og med 1. februar 2019 er 48-årige Per Skov ny direktør for Nellemann koncernens leasingselskab.

Per Skov har gennem en årrække haft en række nøgleposter i bilbranchen. Senest som country manager for Alphabet BMW Group med det overordnede ansvar for og ledelse af Alphabet Leasing i Danmark.

Per Skov har stor erfaring inden for billeasing og fleet management, hvor han de seneste seks år har været den bærende kraft for Alphabets vækst på det danske marked. Han har en solid erfaring fra bilbranchen gennem tidligere jobs som salgschef og senere filialchef hos henholdsvis Mercedes-Benz Hørsholm og Mercedes-Benz Hillerød. Erfaringer han senere har suppleret med salgsledererfaringen uden for bilbranchen, som salgsdirektør for Netspartner A/S og efterfølgende regionschef hos TDC Erhvervscenter Region Øst.

Rette profil

- Med Per Skov får vi en direktør med stor erfaring fra både leasing- og bilbranchen, men vigtigst, så har han en meget stor kompetence inden for salgsledelse, og dét at skabe den helt rigtige kundeoplevelse. Jeg er overbevist om, at Per Skov har den helt rette profil til at vækste og ikke mindst videreudvikle vores leasingforretning med kunden i centrum, siger koncernchef Mogens Lyngsø.

Til næste niveau

Om de nye udfordringer som adm. direktør for Nellemann Leasing AS siger Per Skov:

- Jeg glæder mig over at få muligheden for at tage Nellemann Leasing AS til det næste niveau. Bilbranchen står over for en transformation, hvor det bliver endnu mere afgørende at kunne levere stærke, fleksible og troværdige leasingløsninger. Både for at tiltrække nye kunder og ikke mindst fastholde de eksisterende.

Først med flexleasing

Nellemann Leasing AS blev etableret i 2010 og var blandt de første flexleasingselskaber i Danmark. Selskabet er, med en omsætning på over 300 millioner, samtidig blandt de største flexleasing selskaber i Danmark med fokus på premium og luksusbiler. Selskabet ligger i Herlev og beskæftiger i alt 18 medarbejdere.

Nellemann Gruppen beskæftiger i alt 330 medarbejdere inden for bilimport, bilsalg og billeasing samt import og salg af maskiner til vej-, park- og landsbrugsbranchen på det skandinaviske marked. Koncernen har en årlig omsætning på mere end to milliarder danske kroner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109