23948sdkhjf

75.000 kroner til tankmand

Tankkæde Uno-X hædrer årets partner. Vinderen er ...

PRIS Et helt liv i verdenen for tankstationer er noget af en bedrift. Og når man så samtidig kan vise, at man kan holde overblikket over flere stationer på en gang, så bliver man hædret hos Uno-X. For 2017-sæsonen blev det 44-årige Claus Kruse, der er distriktspartner i Uno-X med ansvar for 13 ubemandede stationer i Aarhus og det østjyske.

Michael Norden, der er adm. direktør i Uno-X Danmark A/S begrunder, hvorfor det netop var Claus Kruse, som løb med sejre foran 15 andre partnere i Uno-X-regi.

- Claus har leveret fantastiske resultater i hans distrikt. Men gode resultater kommer ikke af sig selv. Det kræver hårdt arbejde at levere gode oplevelser dag ud og dag ind. Kunder, som møder Claus på stationen, oplever altid en veloplagt distriktspartner, der med et smil på læben og en venlig bemærkning sørger for den rigtige pris og en indbydende station. Claus’ tilgang til kunderne er second to none og et eksempel til efterlevelse for os alle, udtaler Michael Norden.

Der er ikke kun hæder på vej til Claus Kruse, han kan også se frem til en kontant bonus på 75.000 kroner.

Startede som vaskedreng
Claus Kruse har tilbragt en stor del af sit arbejdsliv på tankstationer i Østjylland. Allerede som 14-årig fik han sit første job på en tankstation som vaskedreng. Sideløbende med studierne var han ekspedient i tankens kiosk, indtil han blev færdiguddannet inden for salg og marketing på handelsskolen i Aarhus. Derefter arbejdede Claus gennem en tiårig periode som selvstændig med både café, restaurant og natklub i Aarhus, hvorefter han i seks år var arbejdede for et amerikansk spiritusfirma.

Nu er han tilbage på fuld tid i branchen, hvor det hele startede og med ansvar for 13 stationer i Aarhus, Skanderborg og Silkeborg er der rigeligt at se til. Prisen er han stolt af.

- Jeg blev overrasket og glad naturligvis. Det er superfedt med en sådan flot anerkendelse af vores indsats gennem året. Det har været et godt år med det nye stationskoncept, som står knivskarpt og med de rigtige priser. Men noget af det, jeg tror spiller en vigtig rolle i forhold til kundernes oplevelse og lyst til at komme igen, er de snakke, jeg får med dem på stationen. For kunderne vil jo gerne snakke, og det tager jeg mig naturligvis altid tid til, siger Claus Kruse.

Claus Kruse er født og vokset op i Aarhus og har gennem 10 år boet i Saksild syd for Aarhus.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11