23948sdkhjf

BMW-lak hylder italiensk designer

Der er fuld knald på farverne hos BMW’s i-serie.

DESIGNLOOK Man kan gøre sig meget for at skille sig ud, når det kommer til autolakering. Det kan man for alvor sige, at BMW er med til at underbygge med to nye lakeringer til mærkets i-serie, der rummer bilerne BMW i3 og BMW i8 - henholdsvis elbiler eller hybrid og ren super-hybrid.

For nyligt kunne BMW Group så præsentere en hyldest til det italienske designhus Memphis Design Group, der i 1980’erne vendte temmelig drastisk op og ned på, hvordan man indrettede hjem. Det betyder mange farver, kombineret på en måde, der måske lige kræver lidt tilvænning for øjet, men som helhed danner et unik og funktionelt design. Det er i hvert fald udgangspunktet for BMW, der har aktiveret Garage Italia Customs til at føre stilen fra Memphis Design Group over på overfladen af de tyske biler.

Garage Italia Customs og BMW understreger i fællesskab, at de vilde farvekombinationer et et godt supplement til den vision, som kredser om i-programmet fra den bayerske bilproducent, nemlig at den udstikker en retning, man måske ikke har set magen til før. Det skal være op til læseren at vurdere, om det er lykkes.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078