23948sdkhjf

Træf boblede af besøgende

Med fokus på især klassiske VW-køretøjer og Mercedes Benz blev Hovwdiaudis familiedag med lagersalg en succes til gentagelse.

LEVERANDØRER Arealerne hos JP Group i Viborg summede af motorlyd, da auto-leverandøren Hovwdiaudi 6. maj afviklede et stort træf for hele familien med særligt fokus på klassiske biler af mærket Volkswagen, Porsche og Mercedes-Benz i samarbejde med VW-Veteranklub. Vejrguderne leverede solskin og også en del andre bilmærker såsom Morgan, Volvo, Morris og amerikanerbiler havde fundet vej til Viborg.

Der var på dagen flere rundvisninger i JP Groups store showroom og produktion, hvor direktør Martin Pedersen fortalte om sin samling af Volkswagen, Porsche og Mercedes-Benz-biler. Cirka 500 besøgende blev vist rundt i produktionen af blandt andet udstødninger til Volkswagen Bobbel og Porsche. Gik man tanker om, at bilen skulle poleres eller bare friskes op, viste repræsentanter fra AutoGlym forskellige bilplejeprodukter.

Der var hele dagen mulighed for at købe klassiske reservedele med rabat samt andre produkter til særlig træfpris blandt de cirka 5000 lagerførte reservedele til klassiske biler. Dette benyttede mange sig af, hvilket antallet af besøgende i butikken tydelig bar præg af. Madvogne på pladsen mættede sultne munde, og børnene kunne hoppe lystigt i den opstillede hoppeborg.

Hovwdiaudi betragter dagen som en stor succes og vil gentage træffet. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094