23948sdkhjf

Ny teknologi sikrer leasingselskab massiv vækst

Med en ny tilgang til leasing har det BMW-ejede leasingselskab Alphabet taget en stor bid af det voksende marked.

TILGANG Leasingmarkedet stormer frem, og både privat- og erhvervsleasing er mere eftertragtet end nogensinde. I det eksplosive marked har leasingselskabet Alphabet fået et godt tag på virksomhedernes bilparker. Væksten i nye leasingaftaler er således steget med imponerende 119 procent.

En af årsagerne til Alphabets vækst er selskabets fokus på nye, digitale- og mobilitetsløsninger samt deres store flåde af elbiler, som flere i erhvervslivet efterspørger. Efter 10 år på det danske marked har deres nye tilgang til leasing for alvor vundet indpas på et marked under stor forandring, og i dag leverer man til nogle af de største virksomheder herhjemme.

- Vores mål har hele tiden været at optimere erhvervslivets bilflåder og gøre dem mere dynamiske og mobile. I stedet for at firmabilen skal stå stille i 16 timer i døgnet, tilbyder vi mobile løsninger, og det har erhvervslivet for alvor lagt mærke til, siger Alphabets nordiske chef, Christian Schröder, og fortsætter:

- Markedet for leasing er under stor forandring, hvor deleøkonomi og mobilitetsløsninger som DriveNow vinder indpas. Vi tør gå forrest i udviklingen og implementeringen af løsninger som disse, så erhvervslivet kan drage fordel af dem.

Udover en massiv vækst i nye aftaler har Alphabet også vækstet i antallet af nye kunder med 42 procent.

Delebilspark

Internationalt er Alphabet kendt for deres bæredygtige mobilitetsløsninger, hvor man har lanceret delebilsordninger, som medarbejdere kan bruge privat og til firmakørsel. I Danmark forhindrer lovgivningen lignende løsninger, men målet er at nå dertil, og snart kan man lancere løsningen Alphacity til det danske erhvervsliv.

- Selvom branchen er i rivende udvikling, er firmabilen fanget i firserne af en forældet lovgivning. Erhvervslivet er klar til nye mobilitetsløsninger, hvor medarbejderne internt kan deles om firmabilen eller tage en cykel eller bus til mødet, hvis det er nemmere. Sådanne løsninger har et kæmpe potentiale, og det arbejder vi målrettet på at lancere i Danmark, siger Christian Schröder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096