23948sdkhjf

FTZ delte rødvin ud

Infoaften i det vestjyske bød på oplæg og lidt til ganen.
GROSSIST Onsdag den 5. april afholdt FTZ Esbjerg endnu en såkaldt bilteknisk infoaften med indlæg fra både Westfalia Automotive og FTZ Akademi.

Alfred Christensen og Tom Rasmussen fra Westfalia Automotive fortalte omkring korrekt montering af anhængertræk og elsæt. Dertil kom de i deres indlæg også ind på kodning, tips og tricks til hurtig og bedre montering af anhængertræk.

Aftens andet indlæg var fra FTZ Akademiet ved Søren Rolskov Paulsen, som fortalte om aircondition og udfordringerne, som mekanikeren kan måle inden for det felt.

Arrangementet blev holdt hos Tue og Jacob, AutoMester Vestjysk Automobillager i Varde, som lagde lokaler til aftenens arrangement. Der deltog i alt 52 FTZ-kunder, som alle ifølge FTZ havde en god og informativ aften, hvor der også var rig mulighed for at netværke på tværs af værkstederne.

Evaluering gav Rødvin

Deltagerne fik også udleveret et evalueringsskema, som gør at FTZ i fællesskab med kunderne kigger på mulige fremtidige emner til sine infoaftener. I forbindelse med evalueringsskemaet blev der trukket lod om 3 x 3 flasker FTZ rødvin.

Vinderne blev som følgende: Jesper Wulff fra Bosch Car Service - Nr. Nebel Autoservice, Ricky Elbæk fra AutoMester, Agerbæk Motorcentrum og Jan Sørensen fra Super Dæk Service - Esbjerg.henmo
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11