23948sdkhjf

Nyt forhandlerkatalog til motorcykelbranchen

Eurodeal kan nu tilbyde reservedele til scooter- /motorcykelbranchen med et nyudviklet online forhandlerkatalog.
MC Eurodeal kan nu tilbyde reservedele til scooter- /motorcykelbranchen, og gennem et nyudviklet online forhandlerkatalog kan Eurodeal som de første tilbyde muligheden for søgning af reservedele til motorcykler via nummerpladeopslag.

- Konceptet kalder vi parts4mc, og det er udelukkende henvendt til det professionelle segment. I løbet af de kommende måneder vil konceptet blive udviklet yderligere, og mange tiltag og nyheder vil blive præsenteret for branchen, udtaler direktør Michael Ullerup.

I forbindelse med introduktionen er Finn Asserbo ansat som salgsansvarlig. Han er selv stor motorcykelentusiast, og er kendt af mange i branchen bl.a. for at være Danmarks eneste top-fuel-kører gennem mange år

- Jeg har arbejdet i motorcykelbranchen som selvstændig gennem mange år, men da jeg hørte om konceptet og så nogle spændende perspektiver og muligheder, var jeg ikke i tvivl, da muligheden tilbød sig, siger Finn Asserbo.

Sortimentet fra parts4mc vil omfatte mange nye varemærker såsom bremseserie fra Ferodo, filtre fra Champion, dæk fra Pirelli, batterier fra Yuasa, remme fra Dayco og en lang række andre kendte navne. Eurodeal har valgt anerkendte producenter, og ønsket om attraktive produkter og priser er lykkedes. Eurodeals eksisterende program på Valvoline smøremidler og kemi m.m. er ligeledes blevet implementeret i kataloget.

Kataloget kan ses her.
Kommenter artiklen (2)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14