23948sdkhjf

Rattet Rundt med motorsporten

Nyt fra ind- og udland i sportens verden - se også de selvstændige billedtekster.
I ET FELT PÅ 21 GTD BILER kom Christina Nielsen på podiet for tredje år i træk på Sebring som toer efter Mercedes sammen med holdkammeraterne Alessandro Balzan og Matteo Cressoni i Ferrari 488 GT3. Michael Christensen sluttede i sin Porsche 911 GT3 på tiendepladsen i GTD klassen.

ET ÅR GAMLE RACE MEDIA NETTV appellerer til, at flere støtter op om producenten af dansk motorsports-tv. Målet er at nå fra de nuværende 600 til mindst 8000 abonnementer - cirka samme antal motorsport licenser findes i Danmark. For indtægterne derfra ville Race Media kunne producere op mod en times tv hver uge året rundt. "Vi skal ikke tjene penge men gør det for motorsportens skyld", udtaler manden bag, Peter Mortensen - se også www.race-nettv.dk .

IKKE SIDEN GOKART DM I 2009 har den succesfulde racerkører i Audi R8 GT3 og Porsche GT4, Nicolaj Møller Madsen, kørt race i Danmark. Fynboen er inviteret til at køre to afdelinger i Supertourisme-serien for Roed Performance på Padborg Park 29.-30. april og i Mindeparken i Aarhus 20.-21. maj.

FULD KONCENTRATION OM at blive verdens bedste racerkører har fået Nicolaj Møller Madsen til at samle et kompetent hold omkring sig inden for networking, eventkoordination, økonomi, branding, design og kommunikation. Bestyrelsen består af Morten Søndergaard, Agenda Advokater

Bjørn Smidt, Bambora, Anders Lund, LAIT og naturligvis racerkøreren selv.

NU ER OGSÅ YOUNGTIMER-KLASSEN til dette års udgave af non-profit gadeløbet til fordel for trafiksikkerhed, Classic Race Aarhus, 19. maj fyldt op med herlige gadebiler på maksimalt 15 år. Dennis Nymand har de seneste to år vundet youngtimer-klassen i sin BMW M3.

FERRARI FYLDER 70 I ÅR - og den danske forhandler Formula Automobile 10. Det bliver fejret med optoget Rally Danimarca 3. juni fra Aalborg til København, hvor 80-100 biler ventes at køre med.

EN FORD FIESTA SUPER 2000 med firehjulstræk og 300 hk fra Ungarn har erstattet Jesper Bisteds hidtidige Suzuki Swift Super 1600, når Hammel Autolak Rally Grand Prix køres den 8. april i Munck Asfalts store grusgrav ved Kongensbro mellem Århus og Viborg.

DER ER TILFREDSHED MED sæsonens nye og nu 18 tommer DTC-dæk fra Yokohama fra Jan Magnussen, der har haft lejlighed til at prøve de nye 18-tommers racerdæk på sin nye Chevrolet Camaro på Adria-banen i Italien. Der er lidt mere bid i de nye dæk, og de opfører sig mere som racerdæk, samt har god holdbarhed, er konklusionen. Første afdeling af Mascot Danish Thundersport Championship køres den 23. april på FDM Jyllandsringen.

BILSTEIN LEVERER STØDDÆMPERE til en Land Rover Defender 90 med kort hjulbase, der skal i kamp i ørkenen for italienske Simone Grossi ved forskellige lejligheder.

PERFECTION RACING HAR VALGT at kaste håndklædet i ringen forud for 24 timers løbet på Silverstone i starten af april. En forsinket leverance af en Ginetta G55 i GT4-trim betyder, at teamets tilbagevenden til langdistanceløb bliver udskudt en måneds tid.

DEN BLOT 13-ÅRIGE DASU gokartkører Malthe Jakobsen fra Sennels i Thy i OK Junior klassen for det danske TK Racing team har fået god lokal sponsorstøtte til at kunne køre på den internationale gokartbane Lonato i South Garda, Italien. 50 kørere fra hele verden dyster 25.-26. marts.





Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093