23948sdkhjf

Bilmesse gør klar i Fredericia

BilMesse & Brugtmarked den 25. og 26. marts i Messe C.
PUSTERUM Foråret er endelig på vej, og det betyder traditionelt, at BilMesse & Brugtmarked igen er stedet, hvor motorglade folk mødes for første gang efter en lang mørk vinter.

BilMesse & Brugtmarked finder sted lørdag og søndag den 25. og 26. marts 2017 i Messe C, Vestre Ringvej 101 i Fredericia.

- Det er Danmarks absolut største salgs- og oplevelsesmesse og er samtidig stedet, hvor nye venskaber opstår og gamle uvurderlige venskaber holdes ved lige - simpelt hen et dejligt pusterum i vores travle elektroniske og stressede hverdag, siger arrangør Peder Nielsen.

- Mange af Motor-magasinets læsere har formentlig drevet virksomhed i mange år - ja, måske i mange årtier, og de har været igennem en helt utrolig og fortryllende periode med hensyn til bilens udvikling. Mange husker måske bilerne fra de gode gamle dage, hvad enten det er Opel Olympia, Ford Taunus, Lloyd, Hillman, Volvo, Folkevogn eller noget helt andet. Det var dengang en rigtig mekaniker var i besiddelse af en værktøjskasse og ikke en bærbar computer som i dag, tilføjer han.

- Hvis man har drevet virksomhed i autobranchen i mange år, har man måske nogle dele til biler eller andre køretøjer liggende, og disse stumper/reservedele kan man med fordel sælge på denne forårsmesse. Man kan også blot tage på en rejse tilbage i tiden, beundre de gamle skønne køretøjer, som garanteret vil vække mange dejlige minder fra en tid, der aldrig mere vender tilbage, opfordrer Peder Nielsen.

Salgs- og show-biler

Messens 28.000 kvadratmeter vil være propfyldt med salgsbiler, show-biler, motorcykler, knallerter, mærkeklubber, retro-ting og hertil også 4000 kvadratmete med antik-, samler- og kræmmermarked med masser af forårstilbud.

Entreen er på 100 kroner inklusiv 56 siders messeavis med masser af læsestof. Børn under 14 år er gratis.

Mere på www.bilmesse-brugtmarked.dk og www.facebook.dk/Bilmesse
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094