23948sdkhjf

Leder: Midtfynsk sejr og vestjysk strid

Motor-magasinets ugentlige leder.
Motor-magsinet er - vanen tro - ganske vidt omkring i denne nye udgave af autobranchens fagblad: Fra British Car Imports nye skandinaviske sats og en køretur i Jaguars opdaterede crossover-rovdyr, F-Pace, til et spadestik ned i den midtfynske auto-jord, hvor et lille AutoMester-autoværksted ved Nørre Lyndelse syd for Odense kan glæde sig over at have besejret den lokale godsejer efter en længere tvist ved domstolene. Den fynske automekaniker kan således beholde navnet på sit værksted, efter at Højesteret har fastslået, at Bramstrup ikke er et særegent navn.

SAMME GLÆDE ER der ikke blandt visse værksteder i det vestjyske i den fortsatte strid mellem Vestjysk Autodele, som er overtaget af AD Danmark og dermed thansen, og den tidligere alliance-partner Auto-G. I forrige nummer af Motor-magasinet bekræftede Bent Jensen, CEO for T. Hansen Gruppen A/S, at Vestjysk Autodele A/S har anlagt sag ved Retten i Randers mod Auto-G for den angiveligt retsstridige nedlukning af Auto-G webshoppen over for både Vestjysk Autodele og Vestjysk Autodeles værkstedskunder. Bent Jensen forventede, at retten meget snart træffer afgørelse i denne sag, men det er i denne udgave af Motor-magasinet ikke lykkedes for fagavisen at få bekræftet nyt om retssagen.

DOG KAN VI i denne udgave berette om inside-nyt fra et informationsmøde i Tarm den 1. februar, hvor 150 mekanikere deltog, og som måtte flyttes til Bechs Hotel på grund af den store interesse. Desuden svarer Auto-G-formand Jan Christensen på artiklen i sidste udgave af avisen, hvor nogle mekanikere følte sig taget som gidsel i forbindelse med Vestjysk Autodeles udtræden af Auto-G. Det er Auto-G-formanden rigtig ked af - men også meget overrasket over, at Vestjysk Autodeles nye ejer, der er en direkte konkurrent til Auto-G, gik ud fra, at de uden videre fortsat ville kunne benytte Auto-G’s webkatalog.

Læs trygt med i denne avis - og følg fortsættelsen på nettet og i avisen i næste uge.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094