23948sdkhjf

Wang til tops hos bilkæmpe

Autohuset Vestergaard har fået ny adm. direktør efter Sven Kristensens afgang. Jesper Wang er udnævnt.
BILHUSE - Det er med stor glæde, at jeg kan meddele, at vi per 6. februar har udnævnt vores salgsdirektør Jesper Wang til adm. direktør for Autohuset Vestergaard A/S Personvogne, oplyser koncernchef Hans Vestergaard i en pressemeddelelse.

Motor-magasinet kunne den 6. januar meddele, at Autohuset Vestergaards direktør gennem halvandet år, Sven Kristensen, fratrådte sin stilling. I øvrigt kunne vi så berette den 1. februar, at Sven Kristensen afløser Michael Juul Hansen som direktør for FTZ per 1. marts.

43-årige Jesper Wang har mere end 22 års erfaring hos Autohuset Vestergaard og har de sidste år som salgsdirektør stået i spidsen for en stor vækst i salget. Jesper Wang vil fortsat være tæt på både kunderne og salget, oplyses det.

Ny retaildirektør

- Vi styrker samtidig salgsafdelingen med ansættelsen af Christian Kjær Christensen, 49 år, som retaildirektør, tilføjer Hans Vestergaard.

Christian Kjær Christensen kommer fra en stilling som detaildirektør hos Semler Retail, hvor han har haft ansvaret for detailbutikkerne vest for Storebælt. Som opstart vil Christian Kjær Christensen få ansvaret for vores Ford og Fiat/Alfa Romeo afdeling i Odense. Sideløbende vil han udvikle selskabets detailsalg i butikkerne sammen med den adm. direktør.

Fem i ledergruppen

Direktionen består herefter af adm. direktør Jesper Wang og koncernøkonomidirektør Ryan Rahbæk, som sammen med eftermarkedsdirektør Martin Kragh, kommunikations- og marketingdirektør Michael Gadegaard og retaildirektør Christian Kjær Christensen udgør den samlede ledelsesgruppe.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11