23948sdkhjf

Nyt koncept er pris-nomineret

Det nye forhandlerkoncept 100 % Autotjek er nomineret som både Årets tiltag og Årets nyhed til Auto Awards 2016, der bliver uddelt i marts 2017.
HÆDER Auto Awards 2016 har nomineret Danmark nye kvalitets- og garantimærke for salg af brugte biler i kategorierne Årets tiltag og Årets nyhed. Konceptet 100 % Autotjek er i samarbejde skabt af FTZ og AutoBranchen Danmark som et garantistempel, der giver forbrugerne sikkerhed for kvalitet ved køb af brugt bil, uanset mærke og årgang. Samtidig samler konceptet brugtbilsbranchen på tværs med en lang række ens standarder.

- Vi er selvfølgelig rigtig glade for nomineringerne og håber at vinde i begge kategorier. 100 % Autotjek er virkelig både Årets tiltag og Årets nyhed i autobranchen. Især fordi konceptet er en fordel for både forbrugerne og forhandlerne, siger forhandlerkonsulent Jakob Knudsen.

På grund af den store interesse for konceptet er den erfarne bilsælger blevet ansat af FTZ som forhandlerkonsulent for 100 % Autotjek. Indtil videre har 113 forhandlere tilsluttet sig add-on konceptet på de kun fem måneder, det har eksisteret.

Uvildigt

- Alle forhandlerne vil gerne sælge flere biler, og med kvalitets- og garantimærket 100 % Autotjek får forbrugerne mere tryghed ved køb. De får nemlig fuld kilometergaranti og 12 måneders Autotjek-Garanti på motor, gear og turbo. Desuden er de sikret mod skjult restgæld og ved, at bilen har fået et uvildigt autotjek hos en synshal, forklarer Jakob Knudsen.

Også for forhandlerne gemmer der sig en række gevinster ved det Auto Award-nominerede koncept, lover han - blandt andet større synlighed og øget sandsynlighed for salg. Desuden kan forhandlerne rådgive forbrugerne om mærke og model uden særinteresser, fordi 100 % Autotjek sætter samme ramme for alle.

Mere om konceptet på www.100autotjek.dk

Man kan stemme via www.Autoawards.dk
Læs mere om: FTZ
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111