23948sdkhjf

Ny frontfigur på forhandlerkoncept

På under et halvt år har over 100 bilforhandlere tilsluttet sig 100% Autotjek, og derfor er Jakob Knudsen ansat af FTZ som forhandlerkonsulent på konceptet.
BRUGTBILER - Interessen for 100% Autotjek er stor, og i startfasen er der behov for sparring til forhandlerne. Det gælder især indkøring af nye processor ved salg af de brugte biler, som forhandlerne ønsker, skal have 100% Autotjek som et garantistempel over for deres kunder, forklarer Jakob Knudsen, der er ansat af FTZ som forhandlerkonsulent for 100% Autotjek.

Forhandlerkonsulenten har selv 11 års erfaring med at sælge biler. Heraf otte år hos Henrik Christensen i Fredericia.

- Jeg har lige selv siddet på forhandlernes side af skrivebordet, og det er en stor fordel, når jeg møder dem. Jeg kender deres udfordringer og ved, hvilke fordele de kan udnytte. Jeg kender også de systemer, de arbejder i og ved, at 100% Autotjek er skræddersyet til den virkelige verden. Derfor kan de fleste forhandlere nemt se fordelen, siger Jakob Knudsen.

Sikkerhed for kvalitet

100% Autotjek skaber tryghed for forbrugerne, oplyser FTZ. Konceptet giver garanti for en høj kvalitetsstandard i forhold til bilens årgang. Med 100% Autotjek garantistemplet skal bilen leve op til en række leveringsbetingelser:

Servicebog inklusive seneste serviceeftersyn ifølge fabrikkens forskrifter. Hvis bilen har elektronisk servicebog, er der vedlagt udskrift af bilens opdaterede servicehistorie.

Fuld Kilometergaranti

Garanti mod skjult restgæld

12 måneders Autotjek-Garanti på motor, gear og turbo plus mulighed for tillægskøb af fuld Tryghedsgaranti

Uvildigt autotjek (brugtbilsattest) hos en synshal.

Klargjort bil såvel kosmetisk som mekanisk.

Læs mere på 100autotjek.dk


Flere gode grunde

100% Autotjek er skabt som et add-on koncept for forhandlere af gode brugte biler. Konceptet samler branchen af på tværs, fordi der ikke er nogen særinteresse indbygget. Alle forhandlere har de samme fordele og er forpligtet inden for de samme rammer.

Blandt andet skal en 100% Autotjek bil gennemgå et uvildigt autotjek. Desuden skal hele forretningen leve op til de fastsatte standarder. Konceptet er skabt af FTZ og AutoBranchen Danmark som en service for både købere og sælgere af brugte biler.

- Det er forskelligt hvad i konceptet, der appellerer mest til forhandlerne. Alle vil selvfølgelig gerne have flere biler solgt, og det øger 100% Autotjek sandsynligheden for, fordi det skaber større tillid hos køberne, fortæller Jakob Knudsen.

For nogle forhandlere er det også den øgede synlighed, som skiltningen med logoet for 100% Autotjek skaber, der er attraktivt, mens andre ønsker at differentiere sig i lokalområdet ved at tilslutte sig konceptet.

- Med køb af en 100% Autotjek-bil er bilejeren bedre sikret end nødvendigt ifølge købeloven. Dermed sender forhandlerne et stærkt signal om garanti og kvalitet over for kunderne, siger Jakob Knudsen.

Med konceptet følger også en forsikring til forhandlerne, som er deres sikkerhed.

En sikker vinder?

100% Autotjek er nomineret som Årets tiltag og Årets nyhed til Auto Awards 2016, der bliver uddelt i marts 2017.

Se mere på Autoawards.dk


Service og mersalg

Konceptet 100% Autotjek blev lanceret i august 2016, og 1. november samme år blev Jakob Knudsen ansat på grund af den overvældende interesse.

- Indtil videre har 113 forhandlere tilsluttet sig konceptet, og jeg er overbevist om at mange flere kommer til. Den største skepsis møder jeg typisk hos forhandlere af nye biler, fordi de fra bilproducenternes side ofte skal leve op til nogle stramme krav til facade og skiltning, forklarer forhandlerkonsulenten og fortsætter:

- Men det er helt op til forhandlerne selv, hvor meget de vil skilte med, at de er en del af 100% Autotjek. Nogle vil gerne have en høj pylon, så logoet kan ses på lang afstand. Andre vil gerne signalere mere diskret, at de tilbyder 100% Autotjek. Uanset hvad sætter alle forhandlerne pris på værdien ved at være med.

Jakob Knudsen har sine argumenter parat og bruger primær sin tid på at servicere de nuværende medlemmer, så de får udnyttet konceptet optimalt. Et lukket onlineforum kun for medlemmer sikrer også, at forhandlerne altid kan få hjælp, hvis forhandlerkonsulenten er optaget. mich
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.117