23948sdkhjf

Spændte autoværksteder

Mekonomen Autoteknik værksteder venter på konkret nyt.
AUTOVÆRKSTEDER Motor-magasinet kunne for en god måneds tid siden berette om thansens overtagelse af Mekonomen Danmarks aktiviteter via den nye autogrossist AD Danmark per den 28. december 2016.

Og siden har de cirka 130 tilbageværende Mekonomen Autoteknik og MekoPartner værksteder i Danmark ventet på mere konkret om deres fremtid i kæden.

AD Danmark afholdt tre informationsmøder rundt om i landet den 14.-16. november for værkstederne, og her kunne chefen for AD Danmark, Poul T. Pedersen, blandt andet fortælle, at AD Danmark straks går i gang med at optimere lageret i Odense, så sortimentet er helt up to date, og efterfølgende opretter et regionslager i Storkøbenhavn.

Flere værksteder i Autoteknik kæden, som Motor-magasinet har talt med, giver udtryk for, at de endnu ikke ved mere om kæde-samarbejdet under AD Danmark, og at de fortsat venter med spænding. De fleste af dem ønsker dog ikke at stå frem med navn.

Positive i Gentofte

Et af de "positive" værksteder er B2 Bilcenter ApS på Lagergårdsvej i Gentofte, som ejes af brødrene Ole og Jan Bernhardt, og som beskæftiger otte mand. Værkstedet har været med i Autoteknik kæden i otte år.

- Det er svært at vide, hvad der sættes i værk, førend svesken er på disken. Men det lyder da spændende, siger Ole Bernhardt til Motor-magasinet.

- Der var en positiv modtagelse af planerne på mødet i Ringsted. De sidste to år har betydet, at vi har ændret ageren i forhold til bestilling af varer, idet vi i nu langt højere grad bestiller varer, så snart vi reserverer tid til en bil. Det har været positivt. Men ved haste-bestillinger har vi måttet benytte os af andre grossister, forklarer Ole Bernhardt.

- Jeg håber, at vi fortsætter med vores Mekonomen-skilte i 2017, selv om de andre grossister har været her for at spørge, om vi ville skifte. Vi har altid været glade for samarbejdet med Mekonomen, selv om det har været sværere de sidste to år, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094