23948sdkhjf

Blå partier meget tæt på finanslovsaftale med lavere bilskat

De fire blå partier har fredag indledt det, der ser ud til at blive sidste møde, før finansloven er på plads. LA-lederen Anders Samuelsen håber, at aftalen vil sænke registreringsafgiften.
REGISTRERINGSAFGIFT En aftale om næste års finanslov er "meget, meget tæt på".

Ordene er Søren Pape Poulsens, og på vej ind til et møde i Finansministeriet fortæller den konservative partiformand, at de fire borgerlige partier blot skal "kigge hinanden i øjnene" nu.

Forventningen er, at regeringen, Dansk Folkeparti, Liberal Alliance og De Konservative fredag eftermiddag kommer ud fra mødet og præsenterer en færdig aftale.

- Det er mit indtryk, at vi er klar til at slå de sidste søm i, siger DF-formand Kristian Thulesen Dahl på vej ind til mødet hos finansminister Claus Hjort Frederiksen (V).

Men der er ikke indgået en aftale endnu, påpeger LA-lederen Anders Samuelsen. Han understreger på vej ind til mødet, at han håber, at aftalen vil sænke registreringsafgiften.

- Det er med registreringsafgiften, som Løkke siger, at det er med elefanter. Man spiser den en bid af gangen.

Søren Pape Poulsen siger, at aftalen forhåbentlig indeholder en fastfrysning af grundskylden:

- Det håber jeg. Det vil skabe tryghed i familierne, siger Søren Pape Poulsen.

Kristian Thulesen Dahl slår fast, at sidste års aftale om at finde besparelser for 90 millioner kroner på pensionisters boligydelse "ikke kommer til at ske".

Kilde: Ritzau

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11