23948sdkhjf

Scan Auto & Dybbroe slutter sig til SKAD

Leverandøren af reservedele finder det vigtigt at være tæt på top-kompetence i skadesarbejdet.
SAMARBEJDE I længere tid har Scan Auto & Dybbroe Group fulgt brancheorganisationen for køretøjsbyggere og -reparatører, SKAD’s, virke på autoskadeområdet, som den randrusianske reservedelsleverandør finder vigtigt, da korrekt skadesarbejde sikrer bilejere og passagerer i trafikken. Efter flere overvejelser har Scan Auto & Dybbroe Group således valgt at blive Venskabsmedlem i Guld for at blive knyttet tættere til SKAD, som Scan Auto finder er den førende organisation på området.

Direktør i Scan Auto & Dybbroe Group, Lars Hedegaard, vurderer, at firmaet, som leverandør af blandt andet OE autoskadedele, har stor interesse i at skabe opmærksomhed om de trafiksikkerhedsmæssige forhold, der tegner moderne biler i dag.

- Teknologien på området er i rivende udvikling, og avancerede stålkonstruktioner, blandet med aluminium og plastmaterialer, kræver kompetence, for at vi kan rådgive vores kunder bedst muligt. Derfor har det været en logisk beslutning at kommer tættere på SKAD, siger Lars Hedegaard.

Hos SKAD er man glad for Scan Auto & Dybroe’s beslutning, da organisationen mener, det viser, at SKAD’s arbejde respekteres - og det ikke kun hos værkstederne.

- Vi har i mange år arbejdet målrettet med trafiksikkerhed og forbrugerens ve og vel. Det skal ikke undervurderes, hvor stor indflydelse både reparationsmetoder og eftermarkedsdele kan have på personskader efter et fornyet uheld. At slå kompetencer sammen, til gavn for både forbrugeren og branchen, kan kun gå den rigtige vej, fastslår Thomas Krebs, direktør i SKAD.

De to parter vil i fremtiden arbejde tæt sammen for at skabe nye muligheder for branchen.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14