23948sdkhjf

Ajour med udlandet

Nyheder fra Avis, bilshow i Monaco, Nokian, Continental og Sika.
Avis på stor-opkøb i Frankrig

Biludlejningsgiganten Avis Budget Group, Inc. køber France Cars, et privatejet fransk biludlejningsselskab og øger dermed markant sin position i Frankrig. Opkøbet vil give Avis den næststørste erhvervsflåde i Frankrig. Opkøbet vil øge Avis’ flåde med 8000 biler, varebiler og lette lastbiler samt øge netværket med over 60 lokationer. France Cars omsætter for cirka 60 millioner euro årligt.

Nyt grønt bilshow i Monaco

Første udgave af Monaco International Motor Show finder sted den 16.-19. februar 2017. Det er en udendørs event, som ifølge arrangørerne nytænker det traditionelle motorshow. Fokus er lagt på bæredygtig og ansvarlig udvikling samt reduktion af miljø-påvirkningerne. På 11 særlige lokationer i Monaco udstilles innovative og miljøvenlige biler fra prestige-bilfabrikker. El-busser sørger for let transport mellem standene. Mere end 100.000 gæster ventes til Monaco til februar til messen med futuristiske biler og avantgarde teknologi. Mere på www.salonautomonaco.com

Vinterdækproducent til Spanien

Verdens nordligste dækproducent, finske Nokian Tyres, booster sin udvikling af dæk til hele året ved at åbne et nyt, alsidigt teknologi-center til både sommer- og vinterdæk i spanske Santa Cruz de la Zarza i løbet af 2017 til en pris på 16 millioner euro. Det moderne center syd for Madrid på 300 hektarer skal fremover primært bruges til test af sommerdæk til høje hastigheder samt karakteristika for vintervæk. Den endelige konstruktion af centret færdiggøres i 2019, men første etape er allerede klar næste år.

Dæktryk-sensor nr. 200.000.000

Continental, der blandt andet udvikler og producerer dæk og teknologi til bilbranchen, har i sommer produceret dæktryksensor nummer 200 millioner. Sensorerne produceres på tre fabrikker i Frankrig, Mexico og Korea og leveres til bilfabrikanter i Europa, USA og Asien. - Siden den første sensor blev produceret i 2002, har vores forskere og teknikere løbende udviklet teknologien, så Continentals dæksensorer kan bruges i alle bilklasser. Korrekt dæktryk betyder meget for trafiksikkerheden, og med vores sensorer har føreren et præcist og aktuelt billede af trykket i alle dæk, siger Georg Nielsen, adm. direktør i Continental Dæk Danmark A/S.

Sika åbner ny fabrik i Brasilien

Kemi-giganten Sika satser på den automotive sektor i Latinamerika og åbner en ny fabrik for vedhæftnings- og akustiske produkter i Sao Paulo i Brasilien. I dag produceres mere end 25 millioner biler globalt, som gør brug af Sikas strukturelle vedhæftningsprodukter og akustiske systemer, som angiveligt reducerer bilernes indre støj med over 30 procent. Den nye fabrik i Brasilien skal blandt andet levere til store bilfabrikker som Fiat-Chrysler, Ford, GM, VW og Toyota, oplyser Dave Jones, chef for Global Automotive hos Sika.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093