23948sdkhjf

Otte innovative vindere på megamesse

Foruden at uddele priser til de mest innovative virksomheder inden for otte kategorier har Automechanika i år også uddelt en ny pris for bæredygtighed.
PRISVINDERE Den store Automechanika-messe handler først og fremmest om at nå ud til både eksisterende og måske potentielle nye kunder med et nyt produkt, en serviceydelse, en app eller noget helt tredje.
Her er vinderne

Et jurypanel bestående af otte eksperter har fundet frem til følgende vindere inden for ni kategorier:

Vinder af ’Dele og komponenter’: Bosch, LTX12-BS, lithium-ion batteri til motorcykler, der har en fire gange så lang levetid, som man normalt finder. Arbejder også godt under høje temperaturer. (findes i hal 9, stand B16)

Vinder af ’Elektronik og systemer’: Portector, enheder til at sikre mod biltyveri. Arbejder sammen med bilers OBD-stik om at sikre med al uautoriseret adgang. (Findes i hal 4.1, stand E51)

Vinder af ’Tilbehør og customizing’: Continental med dækket WinterContact TS 850 P. Dækket er lavet af gummi, som er udvundet af naturgummi udvundet af fra mælkebøtter. (findes i forum, stand A03)

Vinder af ’Reparation og diagnose’: NGK Spark med produktet NCEM, der er en af markedets mest kompakte og letteste multi-gasmåler. Den bruges især til emissionstest. (findes i hal 3, stand B51)

Vinder af ’Reparation og vedligehold’: Corghi Uniformity for sin brugervenlighed, når det kommer til dækskifte og beskyttelse af fælge. På grund af sin præcision forhindrer dækmaskinen geometriske fejl, som juryen kalder det. (findes i hal 8, stand B74)

Vinder af ’Management og digitale løsninger’: AVL DiTest Smart Device 4.0, der bruges til at opkoble forskellige enheder på eksempelvis værkstedet. Fordelen er, at systemet kan bruges til en stribe forskellige services. (Findes i hal 8, stand C30)

Vinder af ’Bilvask og bilpleje’: WashTec med vaskesystemet Multiflex, der i modsætning til langt de fleste andre produkter på markedet vasker langt mere præcist og tæt på den bagerste del af bilen, hvilket vil sige spoilere, bagskærme og C-stolper. (Findes udenfor, area 10, stand A08)

Vinder af ’OE produkter og services’: Valeo Scala, der er en laserscanner, der kan aflæse vejen frem for en kørende bil i forhold til, om der er fare på vejen, eller om der er andre risici, som i værste fald kan føre til ulykker. (Findes i hal 3, stand A61)

Vinder af den bæredygtige pris: Continental med dækket WinterContact TS 850 P. Prisen går til Continental for sit udviklingsarbejde med naturgummi-typen som beskrevet herover.
Men messen handler også om konkurrence, og derfor uddeles der også i år priser for de mest innovative løsninger inden for otte kategorier, som arrangørerne bag 2016-udgaven har opstillet.

I alt har ni jurymedlemmer studeret nye produkter fra 130 felter inden for følgende kategorier: Dele og komponenter, elektronik og systemer, tilbehør og customize, reparation og diagnose, reparation og vedligehold, management og digitale løsninger, bilvaks og bilpleje - og afslutningsvis OE-produkter og services.

Som noget nyt har Automechanika 2016-juryen også uddelt en pris for bæredygtighed, der skal symbolisere, at også autobranchen bidrager til at nedbringe CO2 og i et bredt perspektiv bidrager til, at endnu flere produkter med plast, metal, ædelmetaller eller andet elektronik blive genanvendt på en forsvarlig måde - eller er bygget af genbrugsmaterialer.

Vinderne, der officielt blev kåret den 23. august, vil blive præsenteret på den store åbningsdag, tirsdag den 13. september. Det vil foregå klokken 10 ved en ceremoni på den såkaldte ’Saal Panoroma’. Du kan læse mere om de otte vindere i boksen nederst til venstre.

Artiklen er en del af temaet Automechanika 2016.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109