23948sdkhjf

Mekaniker går til filmen

Sander Kristensen vandt DM i Skills i februar. Nu skal mekanikerlærlingen promovere erhvervsuddannelserne i en række kampagnefilm.
KAMPAGNE For et halv år siden vandt den 22-årige mekanikerlærling Sander Kristensen DM i Skills. Nu går mekanikerlærlingen fra Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S i Randers til filmen. Han skal medvirke i en række kampagnefilm, som hen over efteråret skal promovere erhvervsuddannelserne og gøre reklame for næste års DM i Skills.

Råoptagelserne blev lavet i sidste uge på Sanders arbejdsplads, Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S, i Randers. Bag filmene står SkillsDenmark, en non-profit organisation støttet af Undervisningsministeriet og arbejdsmarkedets parter.

- Lige efter jeg havde vundet DM i Skills, var der overvældende interesse fra pressen. Så blev der lidt stille, og nu er der gang i den igen. Foruden Skills-filmene er jeg med i et TV-projekt, som jeg dog ikke må fortælle noget om endnu, siger Sander Kristensen.

På de sociale medier

Ved det seneste DM i Skills blev der kåret Danmarksmestre blandt landets dygtigste erhvervsskoleelever i hele 36 fag, og nu skal der laves film med en af vinderne i hvert fag; dels en kort version, hvor den unge Danmarksmester viser, hvordan man nemmest løser en lille opgave i det pågældende håndværk, dels en lidt længere film, hvor den unge og hans mester fortæller om glæden ved faget.

Filmene vil blive lagt på de sociale medier som Youtube, Facebook og Instagram, og på erhvervsskolernes hjemmesider. bauer
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062