23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

Nyt fra sportens verden i ind- og udland - se også de selvstændige billedtekster.
NICOLAI SYLVEST SIKREDE SIG et af karrierens hidtil bedste resultater, da han i lørdagens afdeling af ADAC GT Master på den tyske Nürburgring, sammen med makkeren Nikolaj Rogivue, kom i mål på tredjepladsen. De to AMG Zakspeed-kørere udgør feltets yngste kørerkombination.

NICOLAJ MØLLER MADSEN FIK I samme løb debut i mesterskabet for Audi og leverede en fin indsats, som blev overværet live af 60 indbudte hos sponsoren Audi i Odense-bilhuset. Desværre kom fynboen ikke i aktion søndag da hans medkører blev involveret i uheld i starten af løbet.

NICKLAS NIELSEN KØRTE SIG atter til topresultater i ADAC Formel 4 på Nürburgring. Det blev til en tredje- og fjerdeplads i weekendens første to løb, men Nicklas havde desværre uheld i starten af tredje og sidste løb. Århusianeren fører stadig rookiemesterskabet.

DEN 67-ÅRIGE SVIGERMOR til den milliardrige Formel 1-boss Bernie Ecclestone blev befriet af politiet, efter at hun var blevet kidnappet i Brasilien af bortførere, der forlangte 250 millioner kroner i løsesum.

PÅ ELKHART LAKE-BANEN i USA forsvarede Christina Nielsen og sin holdkammerat Alessandro Balzan i Ferrari 488 med en tredjeplads den samlede føring i klassen GTD. I GT LM kom Jan Magnussen og Antonio Garcia i mål på sjettepladsen i den gule Corvette C7.R.

ENDELIG KOM EN DANSKER på podiet i FIA Formula 3 European Championship. Mikkel Jensen, der kører for danske Formula Automotive, sikrede sig en velfortjent tredjeplads på Spa-Francorchamps.

JACOB MADSEN OG LINE LYKKE JENSEN kører 26.-28. august den tjekkiske afdeling af EM i rally for at måle sig mod Opels fabrikskørere i juniorteamet

Læs mere på motorsporten.dk HER
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.132