23948sdkhjf

Gennemsigtig side om certificering

Eurogarant Danmark introducerer ny hjemmeside. Blandt andet med smiley-ordning.
KARROSSERI Gennem de sidste måneder er der blevet arbejdet flittigt på den nye hjemmeside for Eurogarant kvalitetskonceptet – www.eurogarant.dk .

Eurogarant Danmark, der udbyder Eurogarant certificeringen af blandt andet lakerings- og karrosseriværksteder, har med den nye side skabt bedre gennemsigtighed og sat fokus på høj troværdighed, ikke kun af selve certificeringen, men også af de virksomheder, der har valgt at deltage i Eurogarant, oplyser Thomas Krebse, Eurogarant.

Ud over certificering tilbyder Eurogarant Danmark stikprøvekontroller, syn og skøn samt efteruddannelseskurser.

- Eurogarant er i dag den eneste europæisk anerkendte kvalitetsstandard i Europa, og standarden er også ved at skabe sig et navn i Danmark, siger han.

Smiley-ordning

For at gøre værkstedernes performance synlig er der indført en smileyordning, der sikrer gennemsigtighed, og bidrager til at værkstederne kan sammenligne sig med deres kolleger inden for Eurogarant kredsen.

- Det er vigtigt at understrege, at Eurogarant har fokus på trafiksikkerheden, som forudsætter korrekt reparation af skader. Eurogarant værksteder bliver gennem løbende kontroller motiveret til at øge deres ekspertise på området, hvilket bidrager til, at Eurogarant værksteder har og kommer til at udvikle sig til de bedste autoskadeværksteder i Danmark, udtaler Thomas Krebs.

Også lak fra 2016

Det gælder også autolakererne, der kan ligeledes markedsføre sig som eksperter inden for autolakering.

Eurogarant lak blev først indført i løbet af start 2016, og der er kommet interesse, så flere autolakerere har forespurgt på Eurogarant.

- Vi forventer en løbende tilgang i den kommende tid, siger Thomas Krebs.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094