23948sdkhjf

Mangeårig medejer i bilhus stopper

Morten Buus, der har været medejer af bilhuset Aunsbjerg i 12 år, søger nye opgaver.
LEDELSE Morten Buus har siden 2004 været medejer af bilhuset Aunsbjerg, der har afdelinger i Kolding og Horsens, men det er slut nu. Morten Buus har solgt sin andel af firmaet, der fremover skal drives videre af Alex Aunsbjerg. Selv siger den tidligere medejer:

- Det er selvfølgelig med vemod at skulle sige farvel til gode kollegaer og en virksomhed, der har været mit hjerteblod gennem 12 år, men omvendt kan timingen ikke være bedre. De seneste tre år har jeg næsten udelukkende arbejdet med strategi og implementering af vores nye forretningsmodel. Det arbejde er nu afsluttet, men personligt vil jeg gerne fortsætte i det spor og beskæftige mig med udarbejdelse af strategier og implementering af forretningsplaner, så derfor skilles vores veje nu.

Morten Buus vil dog fortsat være at finde til bestyrelsesmøderne hos Aunsbjerg, og han vil fortsat være af det ejendomsselskab, hvor bilforretningerne sidder til leje. Manden tilbage i spidsen, Alex Aunsbjerg, roser sin tidligere medejers arbejde med virksomheden:

- Morten har virkelig lagt et stort stykke arbejde i virksomhedens fremtidige strategi, og det har givet ham lyst til at prøve sig selv af i den retning. Det er jeg naturligvis på mange måder ked af, men jeg glæder mig samtidig over, at det kommer på et tidspunkt, hvor Aunsbjerg står stærkere end nogensinde, både hvad angår de to forretninger med den nye strategi, men selvfølgelig også vores Mazda og Suzuki butik i Kolding, fortæller Alex Aunsbjerg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.197