23948sdkhjf

CrossClimate til SUV-biler

Michelin CrossClimate dækket kommer nu til den populære SUV-klasse.
HELÅRSGUMMI I foråret 2015 introducerede Michelin sit nye CrossClimate sommerdæk til de danske bilister, som dermed for første gang kunne købe et sommerdæk, der kombinerer fordelene ved sommer- og vinterdæk i ét og samme dæk.

Siden lanceringen er interessen for dækket, som er skræddersyet til det uforudsigelige, danske vejr i foråret og efteråret, eksploderet, og dækket er blevet tilgængeligt i stadig flere dimensioner.

Nu kommer CrossClimate også i en dimension målrettet til SUV-biler, og til september følger yderligere fire dimensioner til ”Sports Utility Vehicles”.

- Michelin CrossClimate er udviklet til blandt andet at klare de vejrmæssige uforudsigeligheder, som foråret bød på: Alt fra tørt sommervejr den ene dag til store nedbørsmængder eller lave kuldegrader den næste – og selv sne sent inde i april. Dækket tilbyder bilister et mere sikkert dækvalg på tidspunkter af året, hvor et traditionelt sommerdæk kan komme til kort, siger Claus Chouhan, salgschef for Michelin i Danmark.

Fire teknologier

Michelin CrossClimate SUV er produkt af en kombination af fire forskellige dækteknologier:

- Intelligent ny gummiblanding med en meget fleksibel gummiblanding betyder, at CrossClimate griber fast i selv de små ujævnheder på vejen. Det sikrer godt vejgreb under meget forskellige vejrforhold.

- Skræddersyet dækkonstruktion med en forstærket karkasse og forstærkede dæksider giver bedre håndtérbarhed og robusthed for biler med et højt tyngdepunkt og høje dæksider. Det betyder også, at dækket klarer en vis kørsel off-road.

- V-formet dækmønster og nye, effektive lameller betyder, at CrossClimate har solidt greb på tørre veje, en god acceleration på sne og en god livslængde.

- Affasede mønsterblokke og 3D lameller gør, at CrossClimate kombinerer sommer- og vinterteknologi. De V-formede og fulddybe lameller giver klo-lignende egenskaber på sne med øget vejgreb, men sikrer også effektive bremseegenskaber på tør vej.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.375