23948sdkhjf

Suvo-center i Køge får ny ejer

Ny centerejer i Køge kommer med en baggrund langt fra autobranchen.
EJERSKIFTE Mathias Johansen har pr. 1. maj overtaget Køge Undervognscenter efter Bjarne Nielsen, der har solgt centeret. Mathias Johansen kommer med en baggrund som salgsassistent i landbrug- og entreprenørmaskiner, men har i de sidste to år arbejdet hos Pava. Selv om hans baggrund ikke ligefrem lægger op til en entré i autobranchen, så har Mathias Johansen altid gerne villet i den retning:

- Jeg har længe drømt om at blive herrer i eget hus og starte på noget selvstændigt i autobranchen. Den mulighed har jeg fået gennem Suvo Antirust og afdelingen i Køge, fortæller den nye ejer.

Han håber og tror på, at han kan være med til at udbygge Suvos markedsandele i Køge-området, og han har store forventninger til branchen som helhed. Mathias Johansen havde ifølge ham selv et godt møde med Suvos direktør Palle Pedersen. Direktøren glæder sig også til at følge den nye ejer i Køge:

- Vi er meget glade for, at en ung mand som Mathias har lyst til og mulighed for at blive en del af Suvo-kæden. Vi har altid plads til energiske mennesker, der ser muligheder i vores kæde, fortæller Palle Pedersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141