23948sdkhjf

Omsider plus i Silkeborg

Positivt årsregnskab i Bilerne Hus, melder den nye ejer.
TURNAROUND 12 måneders fokuseret og ekstraordinær indsats fra medarbejdere, bestyrelse og ledelse bærer nu frugt, når Bilernes Hus fremlægger et positivt årsregnskab for første gang i Bilernes Hus’ 10-årige levetid.

Med en omsætning på 437 millioner kroner mod en omsætning på 394 millioner året før (stigning på 11 procent) opnåede Bilernes Hus i 2015 et driftsresultat før skat og finansielle poster på 4,7 millioner kroner. Årets resultat før skat gav et overskud på 1,4 millioner kroner, hvilket betegnes som tilfredsstillende.

Overskuddet skal endda ses i lyset af, at Bilernes Hus i det netop afsluttede regnskabsår har haft store ekstraordinære omkostninger i forbindelse med den gennemførte turnaround. Årets resultat viser en forbedring i resultatet af den ordinære drift før skat på 15,1 millioner kroner i forhold til 2014.

Turnaround fuldendt

Den positive fremgang skyldes primært ændringer i salgsafdelingerne, hvor en hård styring af varelageret og salg af tillægsydelser har været nøglen til succes, oplyser en pressemeddelelse.

Bilernes Hus har et af landet største udvalg af brugte biler, hvilket også gør, at der sælges biler til hele Danmark. Samtidig har der været en handlekraftig bestyrelse, hvor bestyrelsesformand Jesper Haugaard har været arbejdende bestyrelsesformand med succes, oplyses det videre.

Som en del af turnarounden har Bilernes Hus sagt farvel til Uggerhøj og Opel salgskontrakten - dermed er turnarounden tæt på at være fuldendt.

I efteråret har Bilernes Hus gennemført en større ombygning for VW og Skoda Silkeborg for at opfylde de højeste standarder for disse mærker og fremstå som en moderne og præsentabel butik, hvor kunderne kan få en god og inspirerende oplevelse.

Ny ejer: Bjarne Nielsen

2015 har også været året, hvor Bilernes Hus har fået ny ejer, nemlig bilmanden fra Herning, Bjarne Nielsen. Han har overtaget selskabet og dermed alle forpligtelser inklusiv alle medarbejdere. Bilernes Hus beskæftiger i dag 150 medarbejdere.

Dette ejerskifte har også tilført Leasing DK til Bilernes Hus, hvilket ses som en stor fordel for begge parter. Det betyder, at Bilernes Hus nu kan tilbyde alle former for leasing, erhvervsleasing, eksklusiv leasing, privat leasing, split leasing og så videre.

En lang række store og små tiltag er sat i gang det sidste år i Bilernes Hus for at vende indtjeningen, men vigtigst af alt har leverandører, samarbejdspartnere og ikke mindst de ansatte i Bilernes Hus støttet op om og bidraget til de ændringer og forandringer, der er blevet implementeret og nu giver et positivt resultat.

Servicepartner på otte mærker

Fremadrettet vil ledelsen og bestyrelsen i Bilernes Hus arbejde med en række tiltag, der både skal forbedre økonomien og give kunderne en positiv oplevelse, når der skal kigges på bil.

Udover at styrke Bilernes Hus A/S er det fortsat vigtigt at give kunderne den bedste service, når de køber biler, udstyr, reservedele eller skal besøge husets værksted og skadescenter, hvor Bilernes Hus er autoriseret servicepartner på i alt otte bilmærker: Audi, BMW, Fiat, Hyundai, Kia, Nissan, Skoda og VW.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126