23948sdkhjf

Carlounge udvider til Aarhus

30. april åbnes dørene for den indtil videre 7. afdeling af bilhuset
BILSALG Bilhuset Carlounge åbner 30. april sin syvende afdeling. Det er dermed gået stærkt, siden den første afdeling i efteråret 2015 i Silkeborg slog dørene op.

Den nye afdeling får til huse i Aarhus-bydelen Åbyhøj. Carlounge har i den forbindelse indgået et strategisk samarbejde med Brdr. Elboe i deres store profilejendom direkte ud til Viby Ringvej, hvor Carlounge åbner helt nyindrettet bilhus på begge etager i den hidtidige nyvognsudstilling.

- Bilerne i salgsudstillingen er naturligvis til salg, men erfaringen har vist os, at en stor del af kunderne til disse spændende bilmodeller i forvejen har fundet frem til, hvilken bil det er, de gerne vil have. Her er det så vores opgave – gennem grundig dialog med kunden – at opspore, godkende og hjemtage disse biler fra eksempelvis Tyskland samt sørge for, at kunden kommer ud at køre både billigere og bedre end kunden havde forestillet sig muligt, siger indehaver Michael Hanen.

Han oplyser, at der er en stor efterspørgsel efter dette produkt, hvor eksklusivitet, sikkerhed og kvalitet gennem hele processen har absolut førsteprioritet.

- Vi udvikler løbende på Carlounge konceptet, da vi skal give kunderne den unikke oplevelse og service omkring bilhandel, hvad enten det drejer sig om et almindelig køb eller erhvervsleasing. Vores geografiske spredning i Danmark gør også, at afstanden til nærmeste Carlounge bilhus aldrig vil blive et problem, idet vi allerede nu er repræsenteret i henholdsvis: Silkeborg, Kolding, Sorø, Birkerød, Hjørring, Taastrup – og nu også i Aarhus, siger han.

Flere bilhuse er undervejs

I lighed med de øvrige Carlounge bilhuse vil også Carlounge i Aarhus byde på en afslappet lounge stemning i salgslokalerne. Lækre sofagrupper, forfriskninger, aviser og tv samt afpasset musik vil højne oplevelsen for den kvalitetsbevidste bilkøber.

Den daglige drift i Carlounge Aarhus vil blive varetaget af den nyansatte forretningsleder og medinvestor Claus Pedersen, der har stor erfaring fra diverse salgs- og lederjobs.

Der bliver ligeledes ansat en Carlounge sælger til at bistå med salget. Ved siden af Carlounge ligger fortsat Brdr. Elboe med salg af nyere Hyundai-modeller, store vækstedsfaciliteter med autoriseret Hyundai service samt reparation og service af øvrige bilmærker.

Carlounge Aarhus ejes i fællesskab af Carlounge i Silkeborg, Kolding, Hjørring samt forretningsleder Claus Pedersen.

Carlounge, Vesterløkken 2, 8230 Åbyhøj, byder velkommen til stort åbent hus i weekenden, den 30. april – 1. maj, hvor alle interesserede er velkommen til at besigtige de spændende biler og lokaler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219