23948sdkhjf

Leasingfirma vil lease luksusbiler

LeasePlan Danmark går ind på markedet for leasing af eksklusive luksusbiler. Forventer trecifret antal kontrakter.
PREMIUM Stadigt flere danskere efterspørger de eksklusive luksusbiler, og markedet er i løbet af få år vokset markant.

På den baggrund tilbyder et at landets største leasingselskaber LeasePlan Danmark produkter til private samt firmakunder under betegnelsen Premium Cars. Dermed bliver det muligt at lease eksempelvis en BMW 650i Cabriolet årgang 2011 til en ydelse på ca. kr. 6.595. inkl. moms om måneden.

- Vi oplever en stigende efterspørgsel på luksusbiler fra vores kunder, særligt direktører og iværksættere. Det er simpelthen blevet mere acceptabelt at udleve drømmen om at sætte sig bag rattet på yndlingsbilen, og den drøm vil vi selvfølgelig gerne være med til at opfylde, siger Lars Eegholm, adm. direktør hos LeasePlan Danmark, der administrerer mere end 28.000 biler for danske virksomheder og kommuner.

Et uigennemsigtigt marked

Nogle af de mærker, der i særlig grad efterspørges, er Porsche, Ferrari, BMW, Mercedes-Benz, Audi, Jaguar, Land Rover og Maserati. Ifølge Lars Eegholm betyder den stigende efterspørgsel på luksusbiler, at der må stilles større krav til udbyderne på markedet.

- Leasing af luksusbiler er en type leasing, der kan være svær at gennemskue. Lige nu er markedet præget af mange nye og ofte uerfarne spillere med produkter, som kan virke komplicerede for kunden. Det man lidt frækt kan kalde ’cowboy-leasing’. Vores mål er at få skabt en mere klar kommunikation omkring produktet, som skal gøre produktet lettere at forstå og give kunden større gennemsigtighed, ligesom den skal sikre, at kunden undgår ubehagelige økonomiske overraskelser, siger Lars Eegholm.

Egen personlig rådgiver

Det nye Premium Car-koncept bygger på flexleasing, hvor LeasePlan bringer bilen til Danmark uden afgifter og håndterer alt papirarbejdet for kunden. Brugeren får tilknyttet sin egen personlige rådgiver fra start til slut, som også hjælper kunden med at sælge eller viderelease bilen ved leasingkontraktens udløb.

- Det, at vi er et etableret leasingselskab, gør både, at vi har stor erfaring og et kæmpe netværk i 32 lande, som vi kan trække på. Derfor kan vi give den nødvendige rådgivning, og vi besigtiger alle biler grundigt, så kunden får en bil, der lever op til deres forventninger. Vi er også i gang med at forhandle en attraktiv forsikringspakke bestående af en kasko- og ansvarsforsikring til under kr. 1.000 om måneden, så det igen bliver så nemt som muligt at overskue aftalen, forklarer Lars Eegholm.

LeasePlan Danmark forventer at lave et trecifret antal leasingkontrakter på Premium Cars i år og forventer en fordobling i 2017.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094