23948sdkhjf

Olieformand takker af

Energi- og Olieforums direktør går på pension. Ingen afløser er fundet.
OTIUM Siden 2004 har Peter Stigsgaard været direktør for Energi- og Olieforum (EOF), men med udgangen af juni 2016 går han på pension. Tidspunktet for direktørens fratrædelse samt tiltrædelse af afløser er fastlagt efter aftale med EOF’s bestyrelse.

I snart 12 år har Peter Stigsgaard repræsenteret en vigtig del af den danske energibranche, som direktør for Energi- og Olieforum. På det seneste har han ledet arbejdet med at lægge en ny og grønnere strategi for Energi- og olieforum, som skal sikre en mere tydelig placering af organisationen i forhold til den grønne omstilling af energisystemet.

- Jeg har været meget glad for samarbejdet med bestyrelsen og de dygtige medarbejdere i EOF. Noget man kommer til at savne, ligesom de mange kontakter i og uden for branchen. Men da vi netop har afsluttet arbejdet med opdateringen af strategien, som har engageret såvel bestyrelsen som staben i EOF, er tidspunktet for mig at se det rigtige til at overlade scenen til en efterfølger, siger Peter Stigsgaard.

Ingen afløser fundet

Fratrædelsen ærgrer bestyrelsen i Energi- og olieforum.

- Vi har været utrolig glade for Peter Stigsgaard som direktør, og vi har været meget tilfredse med samarbejdet. Senest i forbindelsen med udformningen af den nye og vigtige strategi, som vi gerne havde set Peter lede implementeringen af. Men vi respekterer hans beslutning, og vi ønsker ham alt det bedste i fremtiden, siger bestyrelsesformand i Energi- og olieforum og adm. direktør i Uno-X Automat, Michael Norden.

Der er endnu ikke fundet en afløser for Peter Stigsgaard, men ifølge Michael Norden, er man i dialog med flere spændende og kvalificerede kandidater.

Energi- og olieforum er brancheorganisation for virksomheder, der udvikler og markedsfører energiprodukter som benzin, dieselolie, bio­brænd­­­­stoffer, gas, fyringsolie og træpiller. Organisationen har eksisteret siden 1968 og har hovedparten af de danske olieselskaber og tankstationer som medlemmer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.114