23948sdkhjf

Mr. Autouddannelse takker af

Søren Sørensen på pension på Syddansk Erhvervsskole.
PENSION Med udgangen af 2015 bliver AutoVidencenter Fyn en uddannelsesmæssig kapacitet mindre. Nu tidligere afdelingsleder Søren Sørensen, 62 år, takker af på Syddansk Erhvervsskole efter ikke mindre en 39 år i tro tjeneste, med udvikling og gennemførelse af autouddannelse på alle niveauer.

Efter at være startet som lærer på autouddannelsen, er turen gået over en tid som ledende lærer til at være afdelingsleder fra midt i 80’erne og frem til nu.

Søren Sørensen har udvist højt niveau i udviklingen af uddannelsen, med fokus på både faglighed og pædagogik, hvorunder et stort vidensniveau i diverse bekendtgørelser har været kendetegnende for ham.

Søren Sørensen videregav pr. 1. oktober nøglerne til en stor afdeling med over 250 årselever, herunder både EUD uddannelse med talentforløb og EUX.

Ligeledes har en mangeårig prioritering på efteruddannelsesområdet båret frugt, i dag synliggjort ved kursuscenteret, som servicerer alle niveauer i autobranchen lige fra den lille selvstændige mekaniker til importøruddannelser og autoteknolog uddannelsen, oplyser skolen.


Syddansk Erhvervsskole afholder afskedsreception torsdag den 26. november kl.15-17 på Petersmindevej 1F, 5000 Odense C, hvor alle er velkomne til at deltage.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189