23948sdkhjf

Kørekursus vil gøre ulykkesramte unge til bedre bilister

Den 1. og 2. september inviterer Ford til det verdensberømte kørekursus Driving Skills for Life ved Bella Center i København.
SIKKERHED Driving Skills for Life er et køreteknisk kursus for unge mellem 18-24 år, der gerne vil blive bedre til at køre bil. Formålet med kurset er at forbedre unges kørekompetencer, da det ofte er dem, der er impliceret i alvorlige ulykker i trafikken.

Tal fra Rådet for Sikker Trafik viser, at unge i alderen 18-24 år er impliceret i en tredjedel af samtlige trafikulykker, selv om de kun udgør ti procent af befolkningen. Derudover viser statistikken, at unge billister mellem 18 og 19 år har seks gange større risiko for at blive involveret i en ulykke end deres forældre. De primære årsager er, at de unge mangler erfaring, har drukket eller er ukoncentreret, når de sidder bag rattet.

Fords kørekursus Driving Skills for Life er gennem de sidste ti år blevet holdt i USA, Frankrig, Italien, Tyskland, Spanien og England, og har været med til at give over en halv million unge bedre kørekompetencer. Kurset lanceres nu for første gang i Danmark.

- Vi glæder os utrolig meget til at introducere Driving Skills for Life i Danmark. Vi har allerede fået masser af tilmeldinger, og vi håber, at kurset ikke kun vil være med til at forbedre de unges køreegenskaber, men også tallene fra Sikker Trafik, siger kommunikationschef hos Ford, Lene Dahlquist.

Til kurset vil deltagerne via sjove øvelser blandt andet lære, hvordan man forbedrer sin køre- og bremseteknik, sin afstandsbedømmelse, og hvordan man undgår frontale sammenstød.

Derudover vil deltagerne også komme til at opleve, hvad der sker, når man kører, mens man tager selfies, opdaterer Facebook etc. Der vil desuden være mulighed for at iføre sig et såkaldt ”drunk driving suit”, der reducerer både syn, hørelse og motorik. Formålet er, at deltagerne via øvelser kan se i hvor høj grad alkohol reducerer kroppens evne til både at agere og reagere.

Man kan læse mere om Driving Skills for Life og tilmelde sig her:

https://drivingskillsforlife.dk/

Praktisk

Driving Skills for Life afholdes ved Bella Center i København. Kurserne er gratis og henvender sig primært til unge i alderen 18-24 år.

Adresse:

Bella Center

Center Blvd. 5,

2300 København S

Dato:

1.9. 2015 kl. 10-13 (afsat til medier)

1.9. 2015 kl. 14-18

2.9. 2015 kl. 9.30-13.30

2.9. 2015 kl. 14-18
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109