23948sdkhjf

Åbner Europas første methanoltankstation

OK slår dørene op i Aalborg den 26. august.
BRÆNDSTOF OK åbner i samarbejde med Hamag, Serenergy og Energistyrelsen Europas første methanoltankstation. Parterne inviterer derfor alle med interesse for bæredygtig udvikling i den danske transportsektor til indvielse og demonstration af tankstationen.

Senest i 2050 skal Danmark være uafhængigt af fossile brændstoffer, men det store spørgsmål er hvad der skal erstatte dem? En række danske virksomheder mener, at der er fornuft i at anvende miljøvenlige, flydende drivmidler og derigennem udnytte 100 års erfaring fra den eksisterende infrastruktur, oplyser OK.

Efter åbningen af methanol-tankstationen vil der være arrangement med oplæg og demonstration af elbiler og andre køretøjer, som har fået indbygget en methanol-drevet brændselscelle i samarbejde med Insero. Køretøjerne er nul-udledende og udviklet efter et bæredygtigt koncept og har derfor minimale påvirkninger på miljøet. Ved samme lejlighed får man mulighed for at høre om grøn methanol og få et indblik i den bagvedliggende teknologi.

Det foregår onsdag den 26. august kl. 10-14 på OK-tankstationen på Hobrovej 461 i Aalborg.

Indvielse af methanoltankstationen foretages af Aalborgs borgmester, Thomas Kastrup Larsen, og kl. 11-14 er der reception hos Serenergy A/S, blandt andet med demonstration af methanoldrevne elbiler samt korte præsentationer med danske og internationale aktører fra transport og methanolsektoren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141