23948sdkhjf

Er der forskel på håndværkere?

Dety er ulogisk at skelne mellem forskellige typer håndværkere, så forbrugerne kan få fradrag for nogle typer håndværksydelser men ikke for andre, mener adm. direktør i AutoBranchen Danmark, Jens Brendstrup.
DEBAT Med den blå valgsejr torsdag, må det forventes, at håndværkerfradraget bliver genindført i løbet af sommeren. Det er et af Venstres konkrete løfter fra valgkampen, og vel noget af det første der kommer på plads.

Det virker i mine øjne ulogisk at skelne mellem forskellige typer håndværkere, så forbrugerne kan få fradrag for nogle typer håndværksydelser men ikke for andre. Derfor opfordrer vi til, at værkstedsydelser, som kan fremme bilens sikkerhed eller reducere dens udledning af skadelige stoffer kommer med i ordningen.

Ifølge AutoBranchen Danmark kunne det for eksempel dreje sig om eftermontering af partikelfiltre på ældre dieselbiler eller geninstallering af airbags efter en ulykke. Hvis der bliver indført krav om montering af vinterdæk, kan man også forestille sig, at det vil blive omfattet.

Målet med håndværkerfradraget er at flytte sort arbejde til hvidt arbejde med faktura. Vi ved, at der desværre er mange, som får skiftet vinterdækkene eller lavet andre reparationer på bilen uden regning, og det vil vi gerne til livs.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078