23948sdkhjf

Nordania Finans integreres med Bilinfo

Nordania Finans er det første finansieringsselskab i det nye Bilinfo.
FINANSIERING I starten af juli kan bilforhandlere, der samarbejder med Nordania Finans tilbyde finansiering via Bilinfo. Dermed lancerer Bilinfo en helt ny standard for integration af finansieringen over for såvel bilforhandlere som bilkøbere.

- Jeg er meget stolt af at kunne præsentere Nordania Finans som det første selskab, hvor det bliver muligt at oprette lånefinansiering i Bilinfo. Nordania Finans er en tæt samarbejdspartner med såvel Bilinfo og BilBasen som flere hundrede bilforhandlere, en lang række bilimportører og større forhandlerkæder. Jeg glæder mig især over den markant forbedrede brugeroplevelse som vores professionelle brugere får med Bilinfo. Jeg er sikker på, at det nye Bilinfo skaber mere værdi for Nordania Finans og deres samarbejdspartnere, siger Andrew Whitehair, direktør for Bilinfo og BilBasen. Han oplyser, at målsætningen med den nye tilgang til bilfinansiering betyder, at bilkøberne får en mere professionel oplevelse ude hos forhandlerne, og derved øges salget af bilfinansieringer.

Tidligere har sælgerne ude i forretningerne måtte tilrette finansieringstilbuddene efterhånden som aftalen med kunden om eksempelvis ekstraudstyr faldt på plads. Det bliver nu ændret.

Webbaseret løsning

Med den nye tilgang bliver finansiering fremover en endnu mere integreret del af sagsbehandlingen. Når bilsælgeren har koblet en bil og en kunde sammen, så bliver den månedlige finansieringsydelse automatisk tilpasset i takt med at sagen ændres eller der tilføjes udstyr. Dermed har sælgeren hele tiden det fulde overblik over den aktuelle ydelse, som kan præsenteres for kunden.

Al sagsbehandling vil derudover kunne foregå uden installation af program, da løsningen er webbaseret og også kan køre på tablet. Dermed vil sælgeren kunne stå ved bilen og foretage konkrete finansieringsforslag direkte på en iPad.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.104