23948sdkhjf

DBFU: FDM graver grøfter

Direktør for brugtbilforhandlernes forening, DBFU, leverer her et modsvar til FDM.
DBFU reagerede her på onlineavisen den 29. april skarpt på FDM’s tosidede artikel i seneste udgave af Motor ”Forhandlerens Fede Floskler”. Det affødte samme dag et svar fra Per Alkestrup, FDM, som blandt andet henveiste til et gruk fra Piet Hein.

Dette svar har fået DBFU-direktør Karl-Ove Pedersen til at komme med dette modsvar:

Kære Per!

En anden klog mand har skrevet: ”Ironi er de svages tapperhed og de stærkes fejhed”.

Det er ikke ”sprogblomsterne”, den er gal med, det er referencen til den virkelige verden, hvor Casper Schad, FDM, insinuerer svindel og humbug. Hele artiklen bidrager til den i forvejen herskende opfattelse af brugtvognsforhandlere. Tror du at FDM’s 460.000 læsere får styrket deres tillid til danske brugtvognsforhandlere eller det modsatte?
Du skriver selv, at det er et flertal der agerer seriøst, men synes alligevel, det er ok at generalisere, med et glimt i øjet, til stor skade for samarbejdet mellem forbruger og forhandler.

Kære Per - den artikel bidrager kun til at øge afstanden til fornuftige løsninger når forbruger og forhandler skal løse udfordringer - intet andet. Og ja Per, der findes en gruppe mindre seriøse forhandlere, der ikke gavner branchens ry, lad os sammen bekæmpe dem og ikke grave grøfter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094