23948sdkhjf

TENTE Kuststofhjul/designhjul

Tilbage til virksomhedsprofilen.

I køkkenet er rustfrit stål en velset klassiker. Indtil for nylig bød det rustfrie stål på fordele mht. holdbarhed og hygiejne, som ingen andre materialer kunne matche. Heller ikke på hjul til storkøkkener og restaurationskøkkener.

Ikke før TENTE skabte en ny trend med et nyt hjul til det moderne køkken: Kunststof. Denne nyhed har siden været retningsvisende indenfor hygiejne, design og funktion. Dette ekstremt robuste kunststofhjul på denne rullende køkkenhjælper er takket være sin glatte overflade og forarbejdningen utrolig let at holde ren.

Ved siden af de hygiejniske egenskaber, udmærker hjulet sig også med et opsigtsvækkende funktionelt design. Med klare geometriske former i sarte gråtoner giver dette hjul sit eget modspil til de strenge linjer i det skinnende køkkeninventar. Det nye leje- og bremsekoncept sikrer let kørsel og sikker bremsning alt efter behov.


Alle disse fordele er medvirkende til, at producenter indenfor forskellige områder begynder at anvende kunststof. Derfor findes der designermøbler, moderne apparater og medicinske apparater, der bliver udstyret med TENTE kunststofhjul. Hvem under sig over, at stadig flere chefkokke får smag for TENTE? Vi er sikre på, at kunststof falder i alles smag.

Prøv det.

Fakta om TENTE A/S

Adresse
TENTE A/S
Birkemosevej 32
8361 Hasselager

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 70108210

CVR nummer: DK44078015

P nummer: 1001847570

Ansatte: 15

Kontaktpersoner

Bo Christensen
Afdeling: Salg & Marketing
Stilling: Intern salg
Direkte telefon: +45 70108210

Send til en kollega

0.094