23948sdkhjf

Industriventilation - Et godt indeklima og arbejdsmiljø

Sælges
Udløber
4. marts 2022
Stand
Ny

For mange virksomheder i industrien er det afgørende at have et godt indeklima. Hos Reguvent ApS er vi kraft af over 30 års erfaring specialister i

industriventilation

. Oplever din virksomhed ligesom mange andre industrivirksomheder problemer med luftforurening, træk, overdreven varme eller kulde, kan vi effektivt ventilere og dermed sikre et bedre indeklima og arbejdsmiljø – til glæde for de ansatte og til gavn for virksomheden.

Mærk resultaterne på bundlinjen med industriventilation
Risikoen for arbejdsulykker er større i industrivirksomheder, der ikke er effektivt ventileret. Samtidig kan en effektiv ventilation sikre, at produktiviteten øges væsentligt. Blandt andet fordi sygefraværet mindskes, og arbejdsglæden øges – og det er noget, der kan mærkes på virksomhedes bundlinje.

Spar penge på varmeregningen med industriventilation
Men en effektiv ventilation giver ikke alene et bedre indeklima og arbejdsmiljø. I kraft af varmegenvinding får du også en billigere varmeregning. Enhver virksomhed har interesse i at optimere energiforbruget, så de betaler mindre, men får mere.

 

Svejseudsugning
Hos Reguvent har vi mange års erfaring med svejseudsugning fra vores mange opgaver i de større jyske byer som Århus, Aalborg, Esbjerg, Herning og Skanderborg. Når man brænder i metal, så frigives der dampe der er giftige og derfor rådgiver vi, at alle får installeret en svejseudsugning. 
Sælger
Reguvent ApS

Reguvent ApS
Oustedvej 4
8660 Skanderborg
Danmark

Martin Fredriksen
Telefon: +45 75661777

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.157