23948sdkhjf

Montratec transportsystem

Sælges
Udløber
28. september 2022
Stand
Ny

Effektivt og driftsikkert transportsystem
Montratec er en schweiziskstartet virksomhed, der har 20 få år på bagen. Virksomheden startede nemlig som en del af Montech og har derfor over 20 års erfaring med intralogistik med sig i rygsækken. Virksomheden har da også hurtigt fået sat sine fodspor i branchen, hvilket har medført, at de i dag kan kalde sig en international virksomhed, hvis produkter bliver solgt over hele verden. Virksomhedens vision bygger på at gøre hverdagen lettere inden for forskellige brancher med et effektivt, sikkert og brugervenligt transportsystem.

Systemet er et intelligent automation- og transportsystem for sammenkoblingen af industriel produktion og logistiske processer. Systemet muliggør en bred vifte af forskellige mulige tilføjelser og er derfor en yderst fleksibel og brugervenlig løsning. Vognen, der kan køre op til 60 meter i minuttet, kan programmeres til forskellige stop, og er en stødfri transport, hvilket gør selve transporten yderst glidende og sikker.

Fordele ved Montratec transportsystem:
- Effektivt og driftssikkert
- Fleksibelt
- Nem og hurtig montage
- Quik set moduler
- Kan startes og stoppes optisk – dvs. ingen mekanik

Fron-Tech ApS er behjælpelig med råd og vejledning
Selvom Montratec navnet er nyt, har vi hos Fron-Tech ApS allerede stor erfaring - siden 1996 - med transportsystemet, som er både gennemtestet og kvalitetssikret. Det er en vigtig faktor for os, at vi kan stå inde for de produkter vi sælger, og derfor går vi også højt op i altid at yde en god kundeservice, så vores kunder føler sig i trygge hænder.

Vi anbefaler Montratec transportsystemer inden for mange forskellige brancher, og det intelligente system kan tilpasses individuelle, kundespecifikke løsninger, så det kommer til at fungere optimalt i netop din virksomhed. Fron-Tech ApS leverer Montratec transportsystemer over hele Danmark. Vil du vide mere om Montratec og deres innovative transportsystem, er du velkommen til at kontakte Fron-Tech på ApS på 20 27 69 33 eller ft@fron-tech.dk, hvor vi med glæde besvarer dine spørgsmål.

Se mere om

Montratec transportsystem

.
Sælger
Fron-Tech ApS

Fron-Tech ApS
Holcks Plads 10
2700 Brønshøj
Danmark

Jens Bech-Jensen
Telefon: +45 20276933

Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.189