23948sdkhjf

Sving-, knækarms- og traverskran

Sælges
Udløber
3. september 2025
Stand
Ny

Svingkran, traverskran og knækarmskran til industri og produktionsvirksomheder. Hos EGA-Teknik har vi stor viden og erfaring inden for kraner til produktions- og industrivirksomheder. Vi leverer kraner til virksomheder inden for alle brancher og i hele Danmark.
 

Vi forhandler, designer og producerer følgende typer kraner og tilbehør:

Svingkraner
Traverskraner
Knækarmskraner
Aluminiumsskinnesystemer til kraner

Svingkraner

Vi har designet en række forskellige svingkraner, der kan monteres enten på væg eller søjle. Alle vores kraner kan tilpasses individuelt og leveres i hele Danmark.

​Svingkran monteret på væg: en vægsvingkran fra EGA-Teknik fås med en lastevne på op til 200 kg og arbejdsradius på op til 5 m. Kranarmene er baseret på Mechrail skinnesystemet med det dertil hørende store tilbehørsprogram. Profilernes design gør montering af kran og tilbehør meget enkel. Profilerne er naturligvis anodiserede og derfor vedligeholdelsesfri.

​Svingkran monteret på søjle: en søjlesvingkran fra EGA-Teknik fås med en lastevne på op til 200 kg og arbejdsradius på op til 5 m. Kranens arme er baseret på Mechrail skinnesystemet, der har et omfattende tilbehørsprogram. Designet af profilerne gør montering af kran og tilbehør meget enkel. Profilerne er anodiserede og dermed vedligeholdelsesfri.

​Vores søjlesvingkraner kan desuden fremtidssikres, ved at de monteres på en kontravægtsplade, flytbar med en pallevogn, så de til en hver tid kan flyttes rundt efter behov.
Sælger
EGA-Teknik ApS

EGA-Teknik ApS
Møllevej 9, G8
2900 Nivå
Danmark

Martin Abel
Telefon: +45 31550042

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.125