23948sdkhjf

Armklipper Til Traktor | GreenTec Scorpion 530 & 630

Sælges
Udløber
17. januar 2022
Stand
Ny
Producent
GreenTec
Model
Scorpion 530 & 630

Vores Scorpion-serie af armklippere tilbyder mange innovative løsninger, der aflaster chaufføren og fremmer køreglæden. Maskinerne er udviklet i et funktionelt og enkelt design, der både tilgodeser miljøet og økonomien.

 

Et stort udvalg af hydrauliske redskaber kan monteres på armklipperne og anvendes til at beskære hække og grene eller klippe græs og buskads i rabatter og grøfter. Dette gør Scorpion armklipperne populære hele året rundt.

 

Der er i alt 3 serier af Scorpion armklippere, der varierer i rækkevidder, minimum egenvægt på køretøjet, udstyr og redskabssortiment.

 

Scorpion 6-serien består af 4 forskellige modeller: 530 S, 530 Plus, 630 S og 630 Plus. Alle modellerne kan enten leveres som front- eller bagmonteret.

 

Scorpion 6-serien er opdelt i to varianter - Standard og Plus. Forskellen på de to varianter er fortrinsvis hydraulikydelsen og det inkluderede udstyr. Plus-modellerne har f.eks. Rotor Flex og Auto Flex som standard.

 

Armklipperne har vandrette rækkevidder på 5,3 eller 6,3 m så man kan nemt klippe nedad stejle skråninger med en slagleklipper monteret på armen. Man kan også montere hække- eller hegsklippere, der kan nå højtsiddende grene med den vertikale rækkevidde på 7,5 eller 8,5 m. 

 

6´er serien monteres på mellemstore traktorer med en egenvægt over 4000 eller 5000 kg, afhængig af model. Scorpion armklipperne kan også monteres på diverse læssemaskiner i en Basic-udgave, hvor olieforsyningen kommer fra læssemaskinen.

 

Det patentanmeldte 4-punktsmonteringssystem forbinder traktor og maskine 100% stabilt, og er utrolig nemt at montere. Hybrid armsystemet giver en fantastisk fleksibilitet og øger både kapaciteten og arbejdsmiljøet. Danfoss hydrauliksystemet (6 Plus) sørger for driftssikkerhed og en meget høj ydelse, hvor det logiske joystik er meget nemt at betjene.

Læs mere om vores Scorpion armklippere på vores webside og indhent et tilbud.

 
Sælger
GreenTec A/S
Merkurvej 25
6000 Kolding
Danmark

Nicolai Pedersen
Telefon: +45 20 61 62 86

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.125