23948sdkhjf

Køleanlæg til industri - Plug & Play

Sælges
Udløber
22. november 2018
Stand
Ny

WRA er et vandkøleanlæg beregnet til proceskøling i levnedsmiddelindustrien samt køling af industrielle opgaver inden for metal- og plastindustrien. WRA er et driftssikkert og robust vandkøleanlæg (Chiller), der producerer kølevand og, som både er nem at tilkoble og velegnet til både små og mellemstore opgaver inden for 5-50kW.

Denne industrielle vandkøler kan monteres som plug&play. Anlægget er klar til drift når du modtager det, da køleenheden består af indbygget styring, kompressoranlæg, pumpe og buffertank. Køleanlægget kan også leveres med et sæt fleksible køleslanger så det lynhurtigt kan kobles til den eksisterende kølekreds eller til produktionsmaskinen, der kræver køling. Dette betyder at WRA vandkøleanlæg er så let at montere at der ikke behøves hjælp fra en professionel køletekniker. Er man ikke tryg ved selv at stå for opstart af køleanlægget er det selvfølgelig en service som Aircold tilbyder.

WRA vandkølingsanlæg er meget alsidigt, men bruges primært til køling af industrielle opgaver som f.eks. proceskøling i fødevareproduktion, køling af værktøjsmaskiner, køling af svejsemaskine, køling af hydraulik, ekstrudere, plastsprøjtestøbemaskiner osv.. Er der brug for et bestemt pumpetryk kan WRA køleanlægget leveres med forskellige pumper. WRA kan bestilles med standard, medium eller højtryks pumpe fra ca. 2,5-5,5 bar.

På Aircolds webshop er det nemt og hurtigt at købe dette smarte køleanlæg. Her kan der endvidere tilkøbes køleslanger samt evt. opstart af køleanlægget.

Aircold leverer og installerer professionelle køleløsninger inden for køleanlæg og klimaanlæg i både Øst- og Vestdanmark. Aircold er etableret i 1998 og ISO 9001 certificeret.  Aircold har det største certifikat og tilladelse til at arbejde med alle typer kølemidler.
Sælger
Aircold Køleanlæg
Vissevej 95A
9210 Aalborg SØ
Danmark

Ib Wagner
Telefon: +45 98190166
Fax: +45 98193566


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.191