Reducér spild ved sigtning af pulverlak

Sælges
Oprettet
Udløber
15. august 2018
Stand
Ny

Uanset om man er producent af pulverlak eller en bruger, der ønsker at genvinde overspray, er det vigtigt, at pulverlakken er fri for kontaminering, når den påføres de dele, der skal coates. Russells Compact-sigte er en unik vibrationssigte, der anvendes af mange producenter af pulverlak over hele verden. Compact-sigten giver fordele som øget kapacitet, forbedret sigtenøjagtighed og reducerede driftsomkostninger.

Typiske applikationer for Compact-sigten i pulverlakindustrien:

  • Beskytter sprøjtedyser/pistoler mod blokering
  • Fjerner forurening fra genvundet overspraypulver 

Installation af Compact-sigten reducerer spild under spraying. Sigten kan desuden adskilles på få minutter uden værktøj, hvilket betyder let og hurtig rengøring mellem forskellige farvepartier. På grund af det kompakte design kan Compact-sigten nemt installeres i eksisterende produktionslinjer.

For svært håndterbart pulver kan det være nødvendigt at installere ultralydsrensning for at undgå, at sigtevævet blænder til og samtidig øge kapaciteten. Ultralydssystemet Vibrasonic2000 kan også installeres på kunders eksisterende sigter, hvor tilblænding og kapacitet er et problem. Læs mere om Russells ultralydssystem her:  

Læs case story om Russells sigter til pulverlakindustrien her

Hvis du vil vide mere om sigter og filtre til maling og farve-/lakindustrien, så kontakt vores specialist Martin Birch der har over 20 års sigte- og filtreringserfaring, som du kan trække på, 
Sælger
Aage Christensen A/S
Skelmosevej 10
2500 Valby
Danmark

Martin Birch Jensen
Telefon: +45 40189498
Fax: +45 36442024


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.159