23948sdkhjf

Derfor skal du bruge video i din markedsføring som bilforhandler på Sjælland

Overvejer du at give din markedsføring et ekstra boost, men ved ikke, hvor du skal starte? Så vil en videoproduktion være et godt bud. Flotte videoer i høj kvalitet er en yderst effektiv måde at vise dine biler frem på – og få spredt budskabet til din målgruppe lynhurtigt. Læs mere om de mange fordele ved at markedsføre dig som bilforhandler med video længere nede, hvis du stadig er i tvivl om, om det er noget for dig.

Fang din målgruppes opmærksomhed

Med en velproduceret video er det nemmere end nogensinde før at appellere direkte til din målgruppe. I virkeligheden skal der kun få sekunder til at kommunikere langt de flestes kernebudskab. Et billede siger som bekendt mere end tusind ord – og folk husker 60 % mere af, hvad de ser, end af, hvad de læser.

Især for bilforhandlere findes der næsten ikke en mere oplagt form for markedsføring end video. Når folk køber en bil, køber de i virkeligheden en oplevelse: De køber fantasien om at køre igennem det sjællandske landskab i et stilfuldt nyt køretøj, den luksuriøse følelse af interiøret, de gode minder på tur med familie og venner og den jævne køreoplevelse  – og intet fanger dette som en skarpt skåret video med dine biler i centrum. Har du base i hovedstaden, kan det klart anbefales at få produceret video og film i København. Når din målgruppe ser bilerne glide ned ad velkendte gader, kan de næsten ikke andet end at se sig selv bag rattet. Det vil om noget give dem lyst til at lægge vejen forbi og prøve det i virkeligheden.

Stig i søgemaskinernes rangering

Hvis der er noget, der booster salgstallene, så er det en høj placering på Google. Hvorfor giver næsten sig selv: Hvis din virksomhed er et af de første forslag, potentielle kunder får, når de f.eks. søger efter “bilforhandler Sjælland”, er de selvfølgelig langt mere tilbøjelige til at købe af dig. Ikke nok med, at de får din virksomhed ind på lystavlen – en høj Google-placering får dig også til at fremstå mere troværdig og sender et signal om, at dit produkt er af høj kvalitet og elsket af andre kunder.

Konkurrencen om at toppe søgeresultaterne er naturligvis hård. Skal du have en chance, gør du dig selv en kæmpe tjeneste ved at sætte dig ind i SEO. “Search engine optimization” handler om at optimere dit indhold efter, hvad Google kan lide. Da det skifter hele tiden, kan det hurtigt blive et fuldtidsjob at følge med – og derfor findes der specialister, der udelukkende laver det og kan hjælpe dig, hvis du virkelig vil give det en skalle. Én ting ændrer sig dog næppe: Videoindhold rangerer godt. Derudover er det også fængende og nemt at dele, hvorfor en god produktion hurtigt vil sprede sig og få endnu flere visninger – hvilket også bidrager til en højere placering.

Få noget for pengene

En videoproduktion er en utroligt god investering for de fleste virksomheder. Skal det gøres ordentligt, vil det selvfølgelig aldrig være gratis, og langt hen ad vejen får du også, hvad du betaler for. Men når det så er sagt, så vil gode, fængende videoproduktioner på din hjemmeside og sociale medier generere så meget ekstra trafik fra potentielle kunder, at det er det hele værd.

Det handler mest af alt om at finde den rette samarbejdspartner. Som vi var inde på før, skal du selvfølgelig ikke bare tage det første, billigste bud – men omvendt vil nogle videoproducenter skrue priserne så højt op, at det tydeligvis ikke handler om at finansiere højere kvalitet længere. Rahbek Media er et godt eksempel på en producent, der rammer den gyldne middelvej mellem kvalitet og konkurrencedygtige priser: Hos dem vil du typisk kunne komme godt fra start på en kosteffektiv videoproduktion på Sjælland for omkring 10.000 kr. Men som de også skriver, vil den endelige pris altid variere afhængigt af ambitioner, forventninger, stof, osv. – og med et produkt som biler skal der ikke mange salg til, før pengene er tjent ind igen adskillige gange.

Send til en kollega

0.953