23948sdkhjf

Alt i hydraulik løsninger

Hvad end du omgiver dig med store maskiner i privaten eller i dit erhverv, er der mange ting at holde styr på. Hvis teknikken begynder at drille, er det vigtigt, at du som kunde er tilknyttet et værksted, som du stoler på.

Hvis teknikken i din maskine svigter, medfører det ofte, at arbejdet må standses. Det kan medføre stor frustration, og det er derfor vigtigt, at du ved, hvor du skal henvende dig, når problemet rammer. Således er du sikret, at de tekniske udfordringer hurtigt løses, så du kan vende tilbage til arbejdet. 

Smede- og maskinservice i Nordjylland

I hjertet af Nordjylland finder du HSM Hjallerup, der består af et stærkt medarbejderteam med mange års erfaring, der tilbyder smede- og maskinservice. HSM Hjallerup udfører reparationer af diverse maskiner, og er et smedeværksted med det nyeste udstyr. Derudover er HSM Hjallerup et reservedelslager med stort sortiment indenfor hydraulik og centralsmøring. 

Det betyder, at uanset hvilke problemer du oplever med din maskine, er der altid hjælp at hente. Om du mangler en reservedel til maskinen, eller om din maskine har brug for en større reparation, er du altid i trygge hænder hos HSM Hjallerup.

HSM Hjallerup tilbyder mobil montageafdeling

Med et mobilt værksted er der mulighed for at komme vidt omkring. Det betyder også, at HSM helt unikt kan tilbyde dig service, uanset hvor i landet du befinder dig. HSM Hjallerup består af et særligt montagehold, der har mange forskellige opgaver rundt omkring i hele det danske land. 

Oftest varetager den mobile montageafdeling opgaver, der består i at aflevere og montere et produkt fra en producent. Det kan f.eks. være at rejse produktionslinjer, samlebånd og fabrikslinjer. Det mobile værksted har alt der skal bruges til opsætningen af produktet. Det betyder, at HSM Hjallerup altid tilbyder fleksible løsninger, der er tilpasset til den enkelte opgave. 

Alt i hydraulik hos HSM Hjallerup

Hydraulikken klarer ofte de tunge løft, de tunge tryk og andet arbejde, hvor der er store kræfter på spil. Det findes i f.eks. entreprenørmaskiner, landbrugsredskaber, kraner og produktionsmaskiner i industrien. Det betyder, at du er meget afhængig af denne teknik, hvis din maskine skal fungere optimalt. 

Hvis uheldet skulle være ude og du oplever problemer med hydraulikken, er hjælpen nær. På det store reservedelslager hos HSM Hjallerup finder du b.la. hydraulik fittings og pumper, som kan udskiftes og repareres på værkstedet i Hjallerup. HSM Hjallerup forhandler også mindre reservedele, som du nemt kan hente på værkstedet og selv montere. 

Skal du have optimeret eller styrket dine produkter og maskiner, kan du trygt vælge HSM Hjallerup, som dit foretrukne værksted. På den måde er hjælpen altid nær, så dine maskiner kan fungere optimalt. 

Send til en kollega

0.047