23948sdkhjf

Det kan ende galt uden den rigtige elektriker

Hvert år ender danskere på skadestuen med skader fra elektriske apparater og elinstallationer. Det skyldes ikke bare uheld, men også dårligt håndværk og ødelagte elektriske anlæg.

Derfor er det vigtigt at hyre en autoriseret elektriker, når du skal have pillet ved stik og ledningerne. Ellers kan det nemlig hurtigt ende galt!

Hvis du har hænderne skruet rigtigt på, er det måske fristende selv at give sig i kast med elinstallationerne. Det tager ikke så lang tid, og så sparer du penge på håndværkeren. Men det er ikke bare en dårlig idé. Det kan også være direkte ulovligt.

Så selvom du er en ægte gør-det-selv-mand, bør du altid kontakte de professionelle, når der skal ordnes el i hjemmet. Det er investeringen værd – og uanset hvor i landet, du bor, behøver det heller ikke være dyrt.

Mange af de el-firmaer, du finder hos novaindex har både afdelinger i det nordjyske, og bor du på den anden side af vandet, har de også elektrikere i København. De har derfor glade kunder på begge sider af Storebælt. Og de ved alt om el, så du kan være tryg og sikker!

Visse el-opgaver kræver særlig autorisation
Fordi der er så stor en risiko forbundet med elinstallation, kræver loven, at du bruger en autoriseret elektriker til visse opgaver. Det gælder f.eks. nye installationer, nye stikkontakter, montering af luft til luft varmepumpe eller jorvarmeanlæg installation. Og hvis du ikke får det gjort ordentligt, kan det ende meget galt.

Dårlige elinstallationer, foretaget uden en god elektriker, kan sætte dit hjem i brand eller give dig dødeligt stød. Derudover vil du få problemer med både forsikringen, brandvæsenet og politiet, hvis uheldet er ude.

Det er dog ikke alt, du har brug for en professionel til. Du må gerne klare el-arbejde, der ikke grundlæggende ændrer ved selve installationen. Det kan dog være svært at skelne mellem, og du bør derfor altid spørge en elinstallatør til råds.

Find en autoriseret elektriker eller el-installatør i hele landet

Ikke alle håndværkere er lige dygtige. Og når det gælder noget så vigtigt som dine elinstallationer, er det vigtigt med et firma, du kan stole på.

Vil du gerne udskifte dine stikkontakter? Eller skal det rykkes rundt på dine elinstallationer? Så er det vigtigt at vælge en autoriseret håndværker til opgaven. Kontakt en elektriker hos novaindex og få et tilbud allerede i dag. På den måde får du det gjort godt, grundigt og sikkert – og du undgår problemer med politiet.

Hos novaindex kan du også indhente håndværkertilbud fra alverdens andre typer af håndværkere. Det gælder blandt andet malere, murere, tømrere, gulvfolk og glarmestre.

Send til en kollega

0.032