23948sdkhjf

Guiden til en grundig rengøring af bilen

Hvis du ikke er så god til at få gjort din bil ren i hverdagen, er det noget, som sikkert godt kan være en smule frustrerende. Det er jo ikke rart at køre rundt i en bil, som både er møgbeskidt indvendig og udvendig. Så er det altså på tide, at du laver en grundig rengøring af din bil. Læs videre her for at finde ud af, hvordan du kan gøre dette.

Den udvendige rengøring

Når du skal gøre din bil ren, kan du eventuelt starte med den udvendige del. Dette er det første, som folk ser, når de kigger på din bil - det er derfor vigtigt, at du gør det ordenligt. Det kan være en stor hjælp med en højtryksrenser, som virkelig kan være med til at fjerne skidt og snavs, som måtte sidde på bilens yderside.

Det handler faktisk bare om at finde spand og svamp frem, så du kan komme i gang. Husk at komme godt ind i alle hjørner og sprækker, så der ikke er noget snavs tilbage, når du er færdig. Det kan være en god ide at finde haveslangen frem, så du nemt kan vaske sæberester og lignende af din bil, når du har vasket den. hvis du ikke ønsker at skulle gøre bilen ren ofte med håndkræft, kan du også begynde at tage den med i en vaskehal regelmæssigt, så den kan se flot og skinnende ud til hverdag.

Den indvendige rengøring

Når du er færdig med den udvendige rengøring af din bil, er det tid til at gøre den rent indvendigt også. Dette er noget, som godt kan være en smule svært. Det kan være en god ide først at fjerne eventuelle ting og skrald, som ligger på sæder og i bagagerummet. På den måde er bilen nemlig helt klar til at blive gjort grundigt ren indvendigt.

Når du først har gjort dette, skal du have din støvsuger frem. Sørg for at støvsuge under alle sæder, så du kan få alt sand, skidt og snavs væk. Når dette er gjort, kan du finde en klud, så du kan tørre instrumentbræt og lignende overflader af. Disse kan nemlig godt gå hen og blive en smule støvede. Til slut kan du eventuelt finde en luftfrisker, som kan hænge i bilen. På den måde vil den ikke kun se super flot og ren ud, men også dufte rigtigt godt. Dette er altså guiden til en grundig rengøring af din bil.

Send til en kollega

0.015