23948sdkhjf

Gode muligheder indenfor både salg og leasing af pallestablere

Dette indhold er sponsoreret

Står og din virksomhed og mangler en enkelt eller flere eldrevne pallestablere til jeres arbejde? Det er både muligt at købe eller lease disse pallestablere, og der findes en pallestabler til forskellige vægtklasser. Så læs med her, og få et indblik i dine og din virksomheds muligheder. 

Eldrevne pallestablere 

Du og din virksomhed kan både få en elektrisk pallestabler til leasing og salg, og hos nogle forhandlere er det både muligt at booke tid til en demo, eller til en fremvisning i et showroom. Dette er for eksempel en mulighed hos Conmas, hvortil deres elektriske pallestablere findes i følgende tre vægtklasser: 1200 kg, 1500 kg og 2000 kg. Du kan bestille en fremvisning eller booke en tid til en demo på deres hjemmeside, hvortil du kan udfylde en formular med dine kontaktoplysninger og ønsker. Både henvendelser vedrørende demo og fremvisning er uforpligtende. Conmas udbyder blandt andet også forskellige typer af lifte, gaffeltrucks og elektriske palleløftere. 

Det er smart for dig som kunde, at have muligheden for leasing af din elektriske pallestabler, eller andet maskineri, og ved Conmas tilbydes leasingaftaler til en favorable pris. Ydermere er det også muligt at lave en prisforespørgsel på det maskineri, som du har udset dig til din virksomhed. Denne prisforespørgsel kan simpelt foretages, ved at udfylde en formular på deres hjemmeside, og er du interesseret i en god leasingaftale, skal du bare kontakte Conmas, enten via mail eller telefon, hvilket kan gøres allerede i dag. 

Find den rette forhandler 

Det er vigtigt for dig som kunde, at finde den rette, kompetente forhandler af dit kommende maskineri til virksomheden. Forhandleren bør have flere års erfaring indenfor entreprenørbranchen, og samtidig bør din kommende forhandler også have et stort udvalg indenfor tilpasningsmuligheder af maskiner i forskellige højder, således at du kan finde den helt rette løsning til dig og din virksomhed. Conmas er en eksklusiv forhandler, som har mange års erfaring med entreprenørbranchen, som både køber og sælger. Her tilbydes et udvalg af maskiner i god kvalitet, samt et højt teknologisk fokus, derudover tilbydes der maskiner i flere højder. Hos en forhandler som Conmas tilbydes yderligere 12 måneders garanti på dit køb og service af dit indkøbte maskineri 24/7, hvis du som kunde, skulle få brug for dette. 

Så står du og din virksomhed og mangler en eller flere elektriske pallestablere, til en god pris, eller til en god leasingaftale, så er der helt sikkert en løsning til dig.

Send til en kollega

0.031