23948sdkhjf

5 fordele ved en Schuberth C5 hjelm

Når man kører på motorcykel, så er sikkerhed et vigtigt issue. Man skal ikke sætte liv og lemmer på spil, når man nyder det frie liv på to hjul. Motorcyklen er kendt som et symbol på den ultimative frihed, og det er bestemt ingen overdrivelse. Man er mobil på en helt speciel måde, når man ikke er omkranset af et stort karrosseri. Manøvredygtigheden er i top, og man har et udsyn og en kontakt med omgivelserne, som man slet ikke kan få i en traditionel bil. Men man er også udsat i trafikken.

Derfor er det helt afgørende vigtigt at man bruger den rigtige motorcykel hjelm, når man er på vejene på to hjul. En af de absolut bedste mc hjelme går under navnet Schuberth C5. Her er tale om en styrthjelm i topklasse, og der er mange gode grunde til at anskaffe sig en Schuberth C5.

De tre vigtigste fordele

Det første, man bør nævne, er naturligvis sikkerheden. En Shuberth C5 er gennemtestet og overholder, som den første, den nye ECE 22.06 standard for sikkerhed i en mc hjelm. Det kan ikke siges ofte nok, at hovedet er det mest udsatte på en motorcyklist, så sikkerheden er klart øverst på dagsordenen.

En anden stor fordel ved denne mc hjelm er støjsvagheden. Støj kan være et stort problem, når man kører på motorcykel. Vinden får det til at buldre kraftigt, så man har svært ved at høre hvad man selv tænker. En Schuberth C5 ligger på 85 dB (A) ved 100 km/t. Det er meget lavt i forhold til andre hjelme på markedet.

Endnu en fordel ved denne hjelm er, at den beskytter ansigt og pande mod kulde. Kold vind i ansigtet har givet mange motorcykelentusiaster både bihulebetændelse og pandehulebetændelse, fordi de ikke har beskyttet sig. Begge lidelser giver kraftige smerter, og de kan være svære at slippe af med, hvis de først har sat sig.

To mere

Som en fjerde ting kan man nævne muligheden for at installere Intercom i sin styrthjelm. Med Intercom vil man kunne samtale med sin passager under kørslen, uden at skulle dreje hovedet eller råbe højt. Denne feature er super fed, hvis man skal køre lange, ture med kæresten bagpå.

Endelig, som det femte punkt: En Schuberth C5 ser bare vildt godt ud. Med sit strømlinede design giver den et lækkert udtryk, som de fleste mc folk vil elske. Hvem vil ikke gerne have det fede look, når de indtager landevejene på deres mc?

Køb den online

Hos motorcykelgrej.dk kan man altid finde en mc hjelm, der passer. Glem ikke at hjelmen er din største sikkerhed mod skader i hovedet. En god styrthjelm kan helt sikkert redde liv.

Send til en kollega

0.063