23948sdkhjf

Her er alt, du skal vide om et autoværksted

Dette indhold er sponsoreret.

Du kender det nok, at det endnu engang er tid til at din bil skal på autoværkstedet. Den skal have ydet professionel service, hvad enten det bare er et almindeligt servicetjek, en reparation, skiftet dæk, eller noget helt andet, så kan et autoværksted altid hjælpe dig, hvis du får problemer med bilen. De ønsker nemlig også, at gøre deres kunder tilfredse, og få dem så hurtigt som muligt tilbage på vejene igen. Så det kan være, at du bør tage din bil med hen på det nærmeste autoværksted, og få kigget den efter. 

Hvordan booker man en tid?

Hos autohus.dk kan man faktisk nemt og hurtigt booke en tid hos dem. Dette kan man gøre online, inde på deres hjemmeside, hvor alt du skal gøre, er, at skrive din nummerplade ind, samt dine kørte kilometer. Din bil vil være i trygge hænder, og du skal hos dem, ikke være bekymret eller bange for, at der lige pludselig kommer en skjult prisændring. Prisen aftales nemlig på forhånd, så du ved, hvor meget du skal betale, inden de påbegynder reparationen af din bil. Selvfølgelig er omfanget af reparationen altid dit valg.

Hvad er en Pedersen & Nielsen Serviceaftale?

Hos autohus.dk kan du med en Pedersen & Nielsen service- og reparationsaftale undgå uforudsete omkostninger. Da du med en lav og fast månedlig ydelse, er sikret fuld service med originale reservedele, på deres autoriserede autoværksteder, udført af en erfaren og autoriseret mekaniker. Aftalen er til dig, som altid frygter, hvornår din næste værkstedsregning kommer. De tager sig nemlig af din bil, uanset hvor mange services og reparationer din bil har behov for. De har, som et autoriseret autoværksted, adgang til producentens nyeste viden, originale reservedele, samt den nyeste software. Hvilket betyder for dig, at du får forlænget fabriksgaranti, og det øger gensalgsværdien af din bil. Priserne for disse ydelser koster alt fra kun 199 kr. til 385 kr. pr. md., alt efter hvad for en serviceaftale du ønsker.

Hvad er en 5+ Basis Serviceaftale?

Hvis du har en bil som er ældre end 5 år, så er Pedersen & Nielsen 5+ Basis Serviceaftale nok bedre egnet til dig. Når din bil bliver ældre får den også brug for en mere kærlig pleje og vedligeholdelse. Denne serviceaftale hos autohus.dk er med til at sikre bilens sikkerhed med et årligt tjek, som er tilpasset til ældre biler. Du får med en fast månedlig ydelse både tryghed og budgetsikkerhed, da de tager sig godt af din bil, uanset alder og kilometerantal. Du kan simpelthen få en serviceaftale fra kun 99 kr. pr. md.

Send til en kollega

0.079